Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Hyundai Santa Fe και σε κορυφαία έκδοση N

Ελλάδα 7:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Hyundai Santa Fe και σε κορυφαία έκδοση N

ΝΕΑ

Το Hyundai Santa Fe και σε κορυφαία έκδοση N

ΝΕΑ

Mετά τις γρήγορες εκδόσεις των i30 & Veloster, ανεξάρτητος σχεδιαστής μας παρουσιάζει την έκδοση «Ν» της νέας γενιάς του Hyundai Santa Fe.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Μέσω των εκδόσεων «Ν» η Hyundai επιδιώκει να μας δείξει την σπορ πλευρά της, κάτι που φαίνεται να επιτυγχάνουν με σταθερά βήματα τα i30 & Veloster. Παρόλο που ο επικεφαλής του συγκεκριμένου brand, Albert Biermann, έχει δηλώσει πως δεν περιλαμβάνεται στις άμεσες προτεραιότητες της φίρμας η κατασκευή γρήγορων SUV, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το 2020 θα δούμε στους δρόμους το γρήγορο Kona.

Πριν απ΄ όλα αυτά όμως, οι πρώτες εικόνες του νέου Santa Fe που είδαμε πρόσφατα φαίνεται πως έδωσαν το ερέθισμα στους ανεξάρτητους σχεδιαστές να αποτυπώσουν τη μελλοντική «Ν» έκδοσή του.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορούμε να δούμε από την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα, το μεσαίο SUV της Hyundai, εκτός του χαρακτηριστικού μπλε χρώματος, έχει αποκτήσει μια μεγαλύτερη κυψελώτη μάσκα, σπόιλερς με κόκκινη απόχρωση, διαφορετικό set up ανάρτησης και πολλά ακόμη.

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε κατά πόσο το συγκεκριμένο μοντέλο θα ήταν εφικτό να περάσει τη γραμμή παραγωγής, είναι σίγουρο πως για την κίνησή του θα φρόντιζαν τα νέα μοτέρ «Theta III» που ετοιμάζει η φίρμα με απόδοση έως και 350 άλογα.