Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Hyundai Ioniq 5 με μεγαλύτερη μπαταρία

Ελλάδα 13:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Hyundai Ioniq 5 με μεγαλύτερη μπαταρία

ΝΕΑ

Το Hyundai Ioniq 5 με μεγαλύτερη μπαταρία

ΝΕΑ

Η Hyundai προφανώς ετοιμάζεται να ενημερώσει το Ioniq 5 με μεγαλύτερη μπαταρία, λιγότερο από ένα χρόνο μετά την άφιξή του σε επιλεγμένες αγορές, εναρμονίζοντας την απόδοση αλλά και την αυτονομία, με τα αντίστοιχα νούμερα του Kia EV6.

Advertisement
Advertisement

Με τα δύο μοντέλα να χρησιμοποιούν ίδιο hardware σε ότι αφορά στο πλαίσιο αλλά και στις μπαταρίες, η αναβάθμιση του Ioniq 5 μοιάζει πολύ λογική εξέλιξη.

Πληροφορίες από την Κορέα κάνουν λόγο για αναβάθμιση της μπαταρίας του Ioniq 5, που θα είναι πλέον 77,4 kWh (από 72,6 kWh), καθώς θα εναρμονιστεί με τα δεδομένα που παρουσιάζει το Kia EV6. Τα δύο αυτοκίνητα, χρησιμοποιούν την πλατφόρμα E-GMP και μοιάζει πολύ λογικό να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά σε ότι έχει να κάνει με τη χωρητικότητα της μπαταρίας και την αυτονομία που θα προσφέρουν με μια φόρτιση.

Advertisement
Advertisement

Με τον τρόπο αυτό, η αυτονομία του μοντέλου θα φτάσει έως τα 491 χιλιόμετρα, ενώ παράλληλα, το Ioniq 5 θα έχει και κάποιες over the air αναβαθμίσεις που θα έχουν να κάνουν με την ενεργοποίηση της λειτουργίας V2G (Vehicle to Grid) που θα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να «επιστρέφουν» την ενέργεια από τη μπαταρία του αυτοκινήτου πίσω στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γνωστή εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων παρήγγειλε 100.000 Tesla!
KIA EV6: Οι δυνατότητες του infotainment; (video)
Οκτώ βραβεία για τα Hyundai Tucson, i20 N και Ioniq 5

Advertisement

 

 

Advertisement