Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Honda Allure είναι το μέλλον (VIDEO)

Ελλάδα 2:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Honda Allure είναι το μέλλον (VIDEO)

ΝΕΑ

Το Honda Allure είναι το μέλλον (VIDEO)

ΝΕΑ

Πρόκειται για ένα ανεξάρτητο σχέδιο του Sung Nak Lee που αφορά στο μέλλον της αυτοκίνησης, με την πολυτέλεια και την τεχνολογική ανωτερότητα της Acura-Honda, που θα υποστηρίζει τόσο την αυτόνομη μετακίνηση, όσο και την πραγματική οδήγηση.

Advertisement
Advertisement

Ο φοιτητής στο τμήμα σχεδίου μεταφορών του Art Center College, Sung Nak Lee, κυκλοφόρησε το concept που ολοκλήρωσε το 2019.

Τότε που στο πλαίσιο της υποτροφίας που κέρδισε, είχε μια συνεργασία με τη Honda. Πρόκειται για ένα αυτόνομο διθέσιο όχημα που μπορεί να μετατραπεί σε μονοθέσιο σπορ αυτοκίνητο και ονομάζεται Acura Allure. Η πρόκληση σχεδιασμού που έθεσε για τον εαυτό του ήταν να εξετάσει τι ισχύει για το μέλλον των αυτοκινητοβιομηχανιών premium μοντέλων και η απάντηση, σύμφωνα με τον Sung Nak Lee, είναι να κάνεις τα αντικείμενα – εν προκειμένω, τα αυτοκίνητα– να αλληλεπιδρούν μαζί σου συναισθηματικά.

Advertisement
Advertisement

Το Allure θέλει να δημιουργήσει μια διπλή εμπειρία για τους επιβάτες του. Έχει σχήμα κλεψύδρας που κάνει το πίσω μέρος αρκετά φαρδύ για δύο καθίσματα σε στιλ καναπέ αναπαυτικού για ξεκούραστες αυτόνομες μετακινήσεις. Η κεντρική ιδέα πίσω από τη διάταξη αυτή, είναι πως οι επιβάτες πρέπει να είναι άνετοι. Τα καθίσματα χωρίζονται στη μέση και αυτό είναι κάτι περισσότερο από απλά μια αισθητική επιλογή. Το εξωτερικό τμήμα κάθε καθίσματος ολισθαίνει προς τα εμπρός, δημιουργώντας ένα κεντρικά τοποθετημένο κάθισμα, από το οποίο μπορεί να οδηγεί μόνος του όποιος το επιθυμεί και είναι στο κατάλληλο περιβάλλον. Από κάθε άποψη, το πρωτότυπο αυτό, είναι ενδιαφέρον.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

newsautoEXECUTIVE: Νέο Honda e

Advertisement

Ένα νέο SUV φέρεται να εξετάζει η Honda

Honda NSX Type R και Spider το 2021

 

Advertisement