Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Honda e

Ελλάδα 1:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Honda e

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Honda e

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μάθετε τα πάντα για το νέο Honda e σε μια premium ψηφιακή παρουσίαση, που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα από το Newsauto Executive.

Advertisement
Advertisement

Tο Honda e εφοδιάζεται με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, που αποδίδει έως και 154 ίππους και 315 Nm ροπής.

Η μπαταρία 35,5kWh του, είναι συμπαγής και συνεισφέρει στο συνδυασμό χαμηλού βάρους, ικανότητας ταχείας φόρτισης στο 80% σε 30 λεπτά και αυτονομίας έως 222 χλμ κάτι που του δίνει άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις στη πόλη.

Οι μηχανικοί της Honda έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στην αναβάθμιση της δυναμικής συμπεριφοράς, για να δημιουργήσουν μια διαφορετική οδηγική εμπειρία. Η μπαταρία τοποθετείται χαμηλά, κάτω από το δάπεδο και έτσι μειώνεται και το ύψος για το κέντρο βάρους του.

Advertisement
Advertisement

Με κατανομή 50:50, φαρδύ, συμπαγές αμάξωμα και κοντούς προβόλους μπροστά και πίσω, το Honda e προσφέρει ισορροπία και οδική συμπεριφορά αντίστοιχη με αυτή που συναντάμε σε hot hatchback. Ενισχύοντας τον σπορ χαρακτήρα του, η ροπή μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, κάτι που βελτιώνει την ακρίβεια διεύθυνσης για τους εμπρός τροχούς. Η ακτίνα στροφής είναι 4,3, εξασφαλίζοντας ευελιξία για τους μικρούς δρόμους των πόλεων.

Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, την βασική και την Advance, οι τιμές του Honda e, διαμορφώνονται στα 30.186€ τελική λιανική τιμή με επιδότηση για τη βασική έκδοση και στα 34.274€ τελική λιανική τιμή με επιδότηση για την έκδοση Advance.

Advertisement

Η νέα παρουσίαση μοντέλων του www.newsauto.gr είναι δομημένη σύμφωνα με την πιο σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, πάνω στο Cloud της Google, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στην αναζήτηση των αναγνωστών, όσο και στην εμφάνιση της πληροφορίας.

Στο νέο Newsauto Executive μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για το νέο Honda e.

Δείτε την παρουσίαση

Advertisement