Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Honda φέρεται να εξετάζει ένα νέο SUV

Ελλάδα 15:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Honda φέρεται να εξετάζει ένα νέο SUV

ΝΕΑ

H Honda φέρεται να εξετάζει ένα νέο SUV

ΝΕΑ

Σύμφωνα με πηγές από την Ιαπωνία, η Honda εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τη σύγχρονη τάση των «coupe-SUV» και να εξελίξει ένα τέτοιο μοντέλο για το άμεσο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Αυτή είναι σίγουρα μία από τις πιο ασυνήθιστες φήμες που έχουμε ακούσει τους τελευταίους μήνες. Όπως και να έχει όμως, η απόφαση ανήκει στη Honda και αν θα ακολουθήσει την τάση της αγοράς, θα φανεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την Ιαπωνική έκδοση BestCarWeb.jp, η Honda εξετάζει το ενδεχόμενο να υιοθετήσει την τάση των σπορ SUV, μερικά από τα οποία έχουν σοβαρές δυνατότητες επιδόσεων. Προς το παρόν, η Honda που είναι ευρέως γνωστή για τα εξαιρετικά αξιόπιστα και οικογενειακά SUV, όπως είναι το Honda CR-V, φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο παρουσίασης ενός πιο sexy σχήματος με εμφανώς sport διάθεση.

Advertisement
Advertisement

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι η Honda εξετάζει ένα νέο SUV με στυλ εμπνευσμένο από το Acura NSX. Κανένα πρωτότυπο δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα καθώς το project είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο εξέλιξης, ωστόσο από τις φήμες προκύπτει πως το νέο αυτό μοντέλο θα μπορούσε να έχει τις διαστάσεις και όλες τις υπόλοιπες προϋποθέσεις για να παίρνει κίνηση από το υβριδικό σύνολο του NSX. Θυμίζουμε πως εν προκειμένω, μιλάμε για το twin- turbo V6 σύνολο με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες και τη συνολική απόδοση των 573 ίππων.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Τι λέει η Honda για την αποχώρησή της από την F1

Οδηγούμε το νέο Honda Jazz e:HEV

Advertisement

Νέο ηλεκτρικό SUV από τη Honda