Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το head-up display του νέου Nissan Qashqai είναι… τεράστιο! (video)

Ελλάδα 7:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το head-up display του νέου Nissan Qashqai είναι… τεράστιο! (video)

ΝΕΑ

Το head-up display του νέου Nissan Qashqai είναι… τεράστιο! (video)

ΝΕΑ

Tο καινοτόμο Head-Up Display (HUD) των 10,8 ιντσών του νέου Nissan Qashqai, παρέχει το μεγαλύτερο μέγεθος εικόνας στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Η πλοήγηση, η υποστήριξη του οδηγού και οι οδικές πληροφορίες προβάλλονται στο παρμπρίζ εντός του οπτικού ορίζοντα του οδηγού, επιτρέποντας σε αυτόν να διατηρεί την προσοχή του στο δρόμο. Με αυτόν τον τρόπο, ο οδηγός δεν χρειάζεται να πάρει καθόλου το βλέμμα από τον δρόμο, εκτοξεύοντας την ασφάλεια των επιβαινόντων.

Ακόμα, οι δεξιότητες Home-to-Car είναι συμβατές με συσκευές Google Assistant και Amazon Alexa, ενώ η λειτουργικότητα της Alexa είναι διαθέσιμη στην τρίτη γενιά του Qashqai. Το σύστημα υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εντολών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας του οδηγού να στέλνει προορισμούς στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου, απλά μιλώντας στην έξυπνη συσκευή του και ελαχιστοποιώντας έτσι τον χρόνο που απαιτείται για την εισαγωγή του προορισμού.

Μέσω της εφαρμογής NissanConnect στο smartphone, διατίθενται λειτουργίες ελέγχου οχήματος, όπως απομακρυσμένος χειρισμός κόρνας και φώτων, καθώς και κλειδώματος / ξεκλειδώματος του οχήματος. Επίσης, μπορούν να ρυθμιστούν έξυπνες ειδοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας, του χρόνου και της γεωγραφικής ζώνης, με ειδοποιήσεις στην εφαρμογή, σε περίπτωση που το όχημα υπερβαίνει τις καθορισμένες παραμέτρους.

Advertisement
Advertisement

Όταν δεν χρησιμοποιεί την πλοήγηση του τηλεφώνου του, ο οδηγός μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στους 3D Χάρτες της TomTom & στο Live Traffic με προηγμένες λειτουργίες πλοήγησης, όπως ενημερώσεις over-the-air για τον χάρτη, συνθήκες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, Google Street View, σημεία με τοποθετημένες κάμερες ορίων ταχύτητας και τιμές καυσίμων. Η πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα (door-to-door) είναι επίσης διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας My Car Finder.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Nissan Qashqai εδώ

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διάκριση για τo ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai
Νέο Nissan Qashqai: Bασική vs Top έκδοση (+video)
Πότε θα παραλάβουν οι πρώτοι πελάτες το νέο Nissan Qashqai;