Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ford Ranger θα έπαιζε άνετα στους Ντιούκς!

Ελλάδα 11:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ford Ranger θα έπαιζε άνετα στους Ντιούκς!

ΝΕΑ

Το Ford Ranger θα έπαιζε άνετα στους Ντιούκς!

ΝΕΑ

Διάσημος κασκαντέρ μένει άναυδος από τις ικανότητες του Ford Ranger Raptor και μπαίνει στο Βιβλίο Γκίνες.

Advertisement
Advertisement

Ο Πολ Σουίφτ είναι ένας από τους πιο διάσημους κασκαντέρ που ασχολούνται με το αυτοκίνητο. Ο Βρετανός κατέχει πολλά ρεκόρ, ενώ πολλά από τα τρικ που βλέπουμε στα σόου έχουν γίνει πρώτη φορά από εκείνον. Για παράδειγμα έχει καταγράψει το παρκάρισμα ηλεκτρικού αυτοκινήτου με τη μικρότερη απόσταση, έχει κάνει τα περισσότερα ντόνατ γύρω από μοτοσικλέτα που έκανε σούζα και έχει τον μικρότερο χρόνο ολοκλήρωσης πέντε διαφορετικών κόλπων.

Ο Πολ Σουίφτ διάλεξε την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου Γκίνες για να γράψει ξανά το όνομά του στη λίστα των μοναδικών ρεκόρ. Αποφάσισε αυτήν τη φορά να σημειώσει το μικρότερο σε πλάτος πέρασμα με αυτοκίνητο κινούμενο σε δύο τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο που επέλεξε για να κάνει το συγκεκριμένο κόλπο ήταν ένα Ford Ranger Raptor. Ο Σουίφτ κατάφερε να σπάσει τελικά το ρεκόρ περνώντας ανάμεσα από δύο στύλους με απόσταση 88 εκατοστών κινούμενος στους δύο τροχούς με το Ford. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 87 εκατοστά! Ο Σουίφτ πάντως εντυπωσιάστηκε από τις ικανότητες του Ranger χαρακτηρίζοντάς το άφθαρτο.

Advertisement

Το κόλπο πάντως δεν ήταν καθόλου εύκολο και έπρεπε να γίνουν πολλαπλές προσπάθειες για αν πετύχει. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας του Σουίφτ ενίσχυσαν τη ράμπα που θα σήκωνε το Ford στους δύο τροχούς, ενώ οι ψηλές αναρτήσεις του Ranger δεν βοήθησαν ιδιαίτερα. Παρ’ όλα αυτά ο Σουίφτ έκανε το κόλπο να μοιάζει πολύ εύκολο.

Απολαύστε τον μάγο κασκαντέρ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Blue Days προνόμια για τα επιβατικά Ford
Εξέπληξε το Ford SuperVan 4.2 στο PikesPeak (+video)
Ένα ακραίο Ford F-150 αφιερωμένο στον Στιβ Μακουίν