Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Blue Days προνόμια για τα επιβατικά Ford

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Blue Days προνόμια για τα επιβατικά Ford

ΝΕΑ

Blue Days προνόμια για τα επιβατικά Ford

ΝΕΑ

Το επίσημο δίκτυο της Ford προσφέρει ορισμένα προνόμια κατά τη διάρκεια των «Ford Blue Days».

Advertisement
Advertisement

Τα επιβατικά μοντέλα της Ford διατίθενται αυτή την περίοδο με έναν πιο εύληπτο και πιο προσοδοφόρο τρόπο προς κάθε ενδιαφερόμενο και επίδοξο αγοραστή.

Η Ford Motor Ελλάς, λοιπόν κατά τη διάρκεια των «Ford Blue Days» που διοργανώνει, προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να αποκτήσουν το μοντέλο Ford της αρεσκείας τους πιο εύκολα από ποτέ.

Τα «Ford Blue Days» προνόμια παρέχονται αποκλειστικά μέσα από το Επίσημο Δίκτυο Ford και έρχονται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα προϊοντικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της αμερικανικής μάρκας, όπως είναι για παράδειγμα η ποιότητα κατασκευής, οι τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας και ο εξοπλισμός.

Advertisement
Advertisement

Κατά τη διάρκεια των «Ford Blue Days» οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν τα προνομιακά οφέλη που ισχύουν μεταξύ άλλων για το δημοφιλές Fiesta, το πολυχρηστικό Puma, το ιστορικό Focus και το Kuga, το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις plug-in υβριδικό μοντέλο της εταιρείας.

Μπορεί κάποιος να επισκεφθεί εντός του επόμενου διαστήματος τις ώρες καταστημάτων του Επίσημου Δικτύου Ford και να ενημερωθεί άμεσα για τις «Ford Blue Days», αναλόγως τις ανάγκες και την επιλογή του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Fiesta mHEV: Άμεσα διαθέσιμo σε ειδική προσφορά
Δοκιμή: Ford Puma ST-Line X Vivid Ruby
Ford Kuga PHEV: Με κορυφαία υβριδική τεχνολογία