Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Ford F-150 Raptor της PaxPower είναι κτήνος!

Ελλάδα 8:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Ford F-150 Raptor της PaxPower είναι κτήνος!

ΝΕΑ

To Ford F-150 Raptor της PaxPower είναι κτήνος!

ΝΕΑ

Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν την Ford να λανσάρει την έκδοση Raptor R του F-150, η PaxPower έχει τη λύση με μια πρόταση 770 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Η τρίτη γενιά του F-150 Raptor ανακοινώθηκε μόλις πριν λίγες μέρες και έχει ξεσηκώσει τους φίλους των pick up αλλά και της Ford σε όλες τις χώρες όπου το μοντέλο διατίθεται.

Η Ford θα προσφέρει την έκδοση “Raptor R” με κινητήρα V8 για την οποία μέχρι τώρα το μόνο που ξέρουμε είναι πως θα παρουσιαστεί στις εκθέσεις κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Για τους ανυπόμονους όμως, η PaxPower προσφέρει την καλύτερη δυνατή εναλλακτική, καθώς μετατρέπει το «κοινό» Raptor. Αντί του κινητήρα που έχει επιλέξει η Ford για το μοντέλο, οι τεχνικοί της PaxPower τοποθετούν το 5λιτρο Coyote V8 σύνολο με τους 400 ίππους, το οποίο στη συνέχεια δέχεται μια σειρά επεμβάσεων για να φτάσει η απόδοσή τους στους 770 ίππους.  Το αμάξωμα μετατρέπεται χρησιμοποιώντας πάνελ και κομμάτια από το τυπικό Raptor σε όλο του το μήκος.

Advertisement
Advertisement

Η συνολική μετατροπή του αμαξώματος και της ανάρτησης κοστίζει κάτω από 30.000 δολάρια. Επιπλέον, μέσα στο ίδιο πακέτο, υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο προτεινόμενων διαστάσεων για τα ελαστικά, που η PaxPower προτείνει να είναι με διάμετρο είτε 35 είτε 37 ιντσών. για την αναβάθμιση των μηχανικών μερών και την απόδοση των 770 ίππων που λέγαμε νωρίτερα, οι τεχνικοί της PaxPower κοστολογούν με 14.500 δολάρια την απογείωση από τους 400 ίππους στους 770. Η αναβάθμιση αυτή προκύπτει με την τοποθέτηση ενός μεγαλύτερου intercooler και ενός αναβαθμισμένου συστήματος εισαγωγής αλλά και με την αντικατάσταση των turbo με μεγαλύτερης διαμέτρου. Τι λέτε; Αξίζει;

Διαβάστε ακόμα:
Αυτό είναι το νέο Ford F-150 Raptor (VIDEO)
To ιπτάμενο Ford F-150 Raptor (VIDEO)
Dodge RAM 1500 TRX: Το απόλυτο pick up με 700 ίππους