Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Ford Explorer και ο Indiana Jones (+video)

Ελλάδα 10:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Ford Explorer και ο Indiana Jones (+video)

ΝΕΑ

To Ford Explorer και ο Indiana Jones (+video)

ΝΕΑ

Το Ford Explorer συνδέεται με το διάσημο εξερευνητή.

Advertisement
Advertisement

Η Ford ξεκινά τη μεγαλύτερη περιπέτειά της μέχρι σήμερα, καθώς το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Explorer ενώνει τις δυνάμεις του με την ταινία blockbuster του φετινού καλοκαιριού Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου της Disney & Lucasfilm, στο πλαίσιο της τελευταίας διαφημιστικής της καμπάνιας.

Με αναφορές στις εμβληματικές εικόνες και τη διάσημη μουσική του θρυλικού κινηματογραφικού franchise, η νέα αυτή καμπάνια παρουσιάζει το μεσαίου μεγέθους crossover της Ford να ξεκινά μια διηπειρωτική περιπέτεια, ενώ στο τέλος τη σύντομη εμφάνισή της πραγματοποιεί μία πολύ γνώριμη φιγούρα.

Η καμπάνια ξεκίνησε να προβάλλεται στις 12 Ιουνίου, πριν από τις ημερομηνίες κυκλοφορίας της ταινίας στις ευρωπαϊκές κινηματογραφικές αίθουσες, παρουσιάζοντας τις περιπέτειες του Explorer σε τηλεοπτικές, ψηφιακές, ραδιοφωνικές και υπαίθριες διαφημίσεις, καθώς και στα social media, σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης.

Advertisement
Advertisement

Στην πέμπτη και τελευταία ταινία της σειράς Indiana Jones πρωταγωνιστεί ο Harrison Ford στο ρόλο του Indiana Jones, ενώ συμμετέχουν επίσης η Phoebe Waller-Bridge, ο Mads Mikkelsen και ο Antonio Banderas σε μία πολυταξιδεμένη κινηματογραφική περιπέτεια.

Στόχος της συνεργασίας ήταν να αξιοποιηθεί η ιστορία και η κληρονομιά του κινηματογραφικού franchise, με πρωταγωνιστή τον απόλυτο εξερευνητή Indiana Jones, ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστό το Ford Explorer.

Advertisement

Βασισμένο σε γενιές μοντέλων με παγκόσμια κληρονομιά, το Explorer έχει επαναφευρεθεί για την Ευρώπη ως ένα πλήρως ηλεκτρικό crossover μεσαίου μεγέθους. Συνδυάζοντας τη γερμανική μηχανολογία με το εντυπωσιακό αμερικανικό στυλ για τη δημιουργία του απόλυτου οχήματος περιπέτειας, το Explorer προσφέρει μία εξαιρετική ψηφιακή εμπειρία και αμιγώς ηλεκτρική ισχύ, καθώς και τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης από το 10 στο 80% σε μόλις 25 λεπτά.

Advertisement

Ανάμεσα στα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι η ρυθμιζόμενη κεντρική οθόνη αφής 15 ιντσών SYNC Move, η οποία μπορεί να ανυψώνεται και να χαμηλώνει σε μια γωνία 30 μοιρών αποκαλύπτοντας ή κρύβοντας τον αποθηκευτικό χώρο My Private Locker που είναι ιδανικός για τη φύλαξη των χαρτών θησαυρού μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το MegaConsole των 17 λίτρων είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα laptop 15 ιντσών ή τα λάφυρα μιας περιπέτειας.

Θέλοντας να επιδείξει τις ικανότητές του, η influencer των ταξιδιών περιπέτειας Lexie Alford -γνωστή σε εκατομμύρια διαδικτυακούς χρήστες ως Lexie Limitless- θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο με ένα αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer αργότερα φέτος.

Οι κρατήσεις για το νέο Explorer έχουν ήδη ξεκινήσει με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν το 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιά νέα θέση βρήκαν στη Ford για τις μπαταρίες;
Όταν η Ford δίνει ρεύμα στην Tesla
Δοκιμή: Ford Ranger Raptor V6 Ecoboost