Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκηνή οροφής στα αξεσουάρ του νέου Ford Bronco Sport

Ελλάδα 20:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκηνή οροφής στα αξεσουάρ του νέου Ford Bronco Sport

ΝΕΑ

Σκηνή οροφής στα αξεσουάρ του νέου Ford Bronco Sport

ΝΕΑ

Η λίστα με τα αξεσουάρ του νέου Bronco της Ford, όσο πάει και μεγαλώνει, δείχνοντας με ένα τρόπο ιδιαίτερο το πόσο μεγάλη σημασία έχει η επιτυχία του μοντέλου για την ίδια την εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Σε πέντε κατηγορίες, Bike, Camping, Cargo, Snow και Water, οι τελευταίες προσθήκες στη γκάμα των αξεσουάρ του Bronco, ανεβάζουν το συνολικό αριθμό πάνω από τα 100 στοιχεία.

«Κάθε περιπέτεια είναι μοναδική, όπως κάθε ιδιοκτήτης του Bronco Sport είναι μοναδικός και με αυτά τα πακέτα αξεσουάρ, είναι πιο εύκολο από ποτέ να βεβαιωθείτε ότι το όχημά σας ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ του Bronco Sport, Jovina Young. «Πριν φύγει καν από το εκθεσιακό χώρο, το Bronco Sport σας είναι μια πραγματική αντανάκλαση σας» συνέχισε σε ελεύθερη μετάφραση. Η συλλογή αξεσουάρ περιλαμβάνει ράγες οροφής και αδιάβροχα στρώματα για το πάτωμα, ενώ όσοι θέλουν να κάνουν Camping μπορούν να παραγγείλουν το ομώνυμο πακέτο το οποίο φέρνει τη σκηνή Yakima Skyrise HD στην οροφή, καθώς και την τέντα για το πλάι και πάλι της Yakima.

Advertisement
Advertisement

Το πακέτο Water προσθέτει τη βάση για μεταφορά καγιάκ της Yakima με κλειδαριές και τέντα, ενώ το Snow φέρνει τη βάση μεταφοράς για σκι ή snowboard. Το Bike προφανώς διαθέτει βάση μεταφοράς για δύο ποδήλατα και τέλος, το Cargo, διαθέτει μπαγκαζιέρα οροφής. Το νέο Bronco Sport προσφέρεται στις ΗΠΑ με τιμολόγηση της Ford που ξεκινά από 26.820 και φτάνει μέχρι τα 38.160  δολάρια.

Διαβάστε ακόμα:
Νέο Ford Bronco Sport: Αλύγιστο (VIDEO)

Ειδική έκδοση με ρετρό στοιχεία για το νέο Ford Bronco
Πλήρης αποκάλυψη για τα υβριδικά Ford Galaxy και S-Max

Advertisement