Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ford Bronco του Jenson Button πωλείται σε δημοπρασία

Ελλάδα 7:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ford Bronco του Jenson Button πωλείται σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Το Ford Bronco του Jenson Button πωλείται σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Το αναπαλαιομένο και βελτιωμένο Ford Bronco του Jenson Button θα είναι ως την Παρασκευή 21/1/2022 σε διαδικτυακή δημοπρασία, πράγμα που σημαίνει ότι -ναι , έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε ένα κλασικό off-roader που κάποτε οδηγούσε ένας παγκόσμιος πρωταθλητής  της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Το κλασικό V8 4×4 των 5000 κ.εκ. (με μόνιμη τετρακίνηση αυτόματο κιβώτιο 3 σχέσεων) που ανήκε στο παρελθόν στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της F1 του 2009 θα μπορεί να γίνει δικό σας

 

Το Ford Bronco (πρώτης γενιάς του 1970), έχει τροποποιηθεί με πολύ γούστο από τον Jenson Button. Ο κινητήρας, V8 5,0 λίτρων (a 302ci) διαθέτει καλύτερο ψεκασμό καυσίμου χάρη στη Fitech, ελεύθερο φίλτρο «Edelbrock» και κιτ ανάφλεξης MSD με εκκίνηση με μπουτόν.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει μεγαλύτερη/ καλύτερη μπαταρία και διακόπτης απομόνωσης του ρεύματος. Η ανάρτηση έχει τροποποιηθεί επίσης – τώρα είναι υψηλότερη, με αμορτισέρ Bilstein σε όλους τους τροχούς και μεγαλύτερα σε διάμετρο δισκόφρενα.

Μαζί με τα μηχανικά μέρη έχουν γίνει και μερικές αναβαθμίσεις στην εμφάνιση με σκούρο μπλε χρώμα και κόκκινες πινελιές, γυαλιστερές μαύρες προεκτάσεις στους θόλους των  τροχών (φορά ζάντες 17 ιντσών και τεράστια ελαστικά 35 ιντσών).

Advertisement

Τέλος αλλαγές έγιναν και στα φώτα με Led φωτιστικά σώματα και προβολείς KC. Το εσωτερικό διατηρήθηκε «καθαρό» – μίνιμαλ με νέα κρεμ δερμάτινα καλύμματα και ξύλινο υδραυλικό τιμόνι και ένα ηχοσύστημα από την  Kenwood.

Advertisement

Σαφώς, αυτό δεν είναι ένα αυτοκίνητο για τη Βρετανία, αφού η οροφή είναι τύπου «μπικίνι» (υφασμάτινη και καλύπτει μόνο τη  οροφή και το πλαίσιο της. «Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό 4×4, cruiser ή αυτοκίνητο για την θάλασσα το Σαββατοκύριακο», εξηγεί ο οικοδεσπότης της δημοπρασίας Collecting Cars. Μόλις ολοκληρώσετε την ονειροπόληση για ευχάριστες βόλτες σε παραλία κάντε μία προσφορά. Μην ξεχαστείτε. Έχετε διορία ως την Παρασκευή 21/1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κλασσικό Ford Bronco με 466 ίππους
«Ψήνεται» επιστροφή του Scout;
Σκηνή οροφής στα αξεσουάρ του νέου Ford Bronco Sport

 

Advertisement