Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ford Bronco ήρθε στην Ελλάδα –Ποιος το πήρε;

Ελλάδα 7:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ford Bronco ήρθε στην Ελλάδα –Ποιος το πήρε;

ΝΕΑ

Το Ford Bronco ήρθε στην Ελλάδα –Ποιος το πήρε;

ΝΕΑ

Το επιβλητικό αμερικάνικο 4×4 θα εισαχθεί κανονικά στην Ελλάδα στα τέλη του 2023. Ήδη ένα κυκλοφορεί ανάμεσά μας και το απαθανάτισε ο φακός του Newsauto.

Advertisement
Advertisement

Το Ford Bronco δεν έχει ακόμα εισαχθεί στην… Ευρώπη , κατ’ επέκταση και στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει κοινό που το περιμένει πώς και πώς. Άλλωστε, αναφερόμαστε σε ένα μοντέλο με τεράστια ιστορία που αναβιώνει καταστάσεις και ετοιμάζεται να «πατήσει» στη Γηραιά Ήπειρο.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως το τετράθυρο Ford Bronco θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό και σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές προς τα τέλη του 2023. Οι φανατικοί της περιπέτειας και του αυτοκινήτου κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το φέρουν ακόμα και στην Ελλάδα.

Στην… Πρέβεζα

Advertisement
Advertisement

Ήδη το πρώτο Ford Bronco κυκλοφορεί ανάμεσά μας και μάλιστα πολύ πριν το αμερικάνικο όχημα εισαχθεί κανονικά στην Ευρώπη!

Ο τυχερός ιδιοκτήτης του είναι ένα Αμερικανός υπήκοος που διαμένει στην Πρέβεζα και πριν από λίγες ημέρες πέρασε με το εντυπωσιακό σε χρώμα κόκκινο Bronco, από το τελωνείο Ιωαννίνων, ενώ όπως θα δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, το συγκεκριμένο φέρει soft οροφή. Όπως ήταν αναμενόμενο το Bronco έκλεψε την παράσταση καθώς δεν υπάρχει άλλο που να κυκλοφορεί στην Ελλάδα, ίσως και στην… Ευρώπη!

Τέλη του 2023…

Advertisement

Σύμφωνα με την ελληνική εισαγωγική εταιρεία, το μοντέλο θα έρθει στη χώρα μας προς τα τέλη του 2023. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό με τους κινητήρες που θα εισαχθεί, ωστόσο δημοσιεύματα κάνουν λόγο για (τουλάχιστον) δύο κινητήρες EcoBoost, έναν τετρακύλινδρο 2,3 λίτρων με ισχύ 275 ίππους και 420 Nm ροπής καθώς και έναν V6 2,7 λίτρων με 315 ίππους και 542 Nm ροπής, ενώ τελευταία γίνεται λόγος και για έκδοση με περισσότερους από 400 ίππους!

Από εκεί και πέρα το Bronco θα εφοδιάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο (δεν ξέρουμε αν θα εισαχθεί) όπως και με αυτόματο διπλού συμπλέκτη 10 σχέσεων. Όσον αφορά την τετρακίνηση θα υπάρχουν και εδώ επιλογές αλλά με τα… γούστα του πελάτη.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Ford F-150 Raptor R: Πιο δυνατό και από Lamborghini!
Τα νέα της πιάτσας, 345… (+video)
Πώς μπορείτε να καταστρέψετε τον κινητήρα με μία λάθος κίνηση (+video)