Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ford Bronco Everglades με «εργάτη» και snorkel (+video)

Ελλάδα 14:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ford Bronco Everglades με «εργάτη» και snorkel (+video)

ΝΕΑ

Το Ford Bronco Everglades με «εργάτη» και snorkel (+video)

ΝΕΑ

Η Ford έχει μπει πολύ δυναμικά στο νέο έτος, με αλλεπάλληλες παρουσιάσεις εκδόσεων του νέου Bronco για κάθε γούστο.

Advertisement
Advertisement

Μετά το Bronco Raptor, ήρθε η ώρα για το Bronco Everglades που αποτελεί την πιο νέα προσθήκη στη διαρκώς αυξανόμενη γκάμα εκδόσεων του νέου SUV της Ford.

Με την προσθήκη δύο στοιχείων, το Bronco Everglades ξεχωρίζει μέσα στη γκάμα των εκδόσεων του μοντέλου. Το πρώτο είναι ένα snorkel –ένας αναπνευστήρας, που φέρνει την εισαγωγή αέρα για τον κινητήρα στο ψηλότερο σημείο του αυτοκινήτου, δίπλα στην οροφή. Συμπληρωματικά, το Bronco Everglades έχει κάποιες ανεπαίσθητες αλλαγές που το καθιστούν ικανότερο από τα υπόλοιπα στα υδάτινα κωλύματα.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, το Bronco Everglades μπορεί να περάσει από πλημμυρισμένη περιοχή με ύψος νερού στα 924 χιλιοστά- ενώ το τυπικό Bronco, αντεπεξέρχεται έως τα 851 χιλιοστά. Το Bronco Everglades πωλείται επίσης με αρθρωτό μπροστινό προφυλακτήρα βαρέως τύπου της Ford Performance ως μέρος του εξοπλισμού του και βαρούλκο Zeon 10-S της Warn με δυνατότητα έλξης 4,5 τόνων και συρματόσχοινο 30 μέτρων.

Έχουν γίνει επίσης μερικές μικρότερες αλλαγές στο Bronco Everglades, όπως είναι οι μπροστινοί και πίσω θόλοι στους τροχούς και τα σπορ γραφικά. Διαθέτει επίσης μάσκα Carbonized Grey με τη λέξη Bronco να αποτελείται από γυαλιστερά μαύρα γράμματα. Οι αγοραστές θα μπορούν να το παραγγείλουν με ένα πακέτο Sasquatch, στο οποίο περιλαμβάνονται ζάντες σε απόχρωση Carbonized Grey, με διάμετρο 17 ιντσών και ελαστικά για λάσπη της Goodyear 35 ιντσών.

Advertisement

Η Ford διαθέτει στην αγορά Bronco Everglades αποκλειστικά με τον βασικό τετρακύλινδρο EcoBoost 2,3 λίτρων, που αποδίδει 300 ίππους και ροπή 440 Nm. Η μετάδοση της κίνησης βασίζεται σε αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων και η τιμή αγοράς του αυτοκινήτου στην έκδοση αυτή, είναι τα 47.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως κάνει η Mustang Mach-E οικονομία στη Ford;
Το πανίσχυρο Bronco Raptor έβαλε δύσκολα στους μηχανικούς της Ford
Ένα ξεχωριστό Ford Bronco για έναν πολύ καλό σκοπό!

 

 

Advertisement