Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα ξεχωριστό Ford Bronco για έναν πολύ καλό σκοπό!

Ελλάδα 16:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ξεχωριστό Ford Bronco για έναν πολύ καλό σκοπό!

ΝΕΑ

Ένα ξεχωριστό Ford Bronco για έναν πολύ καλό σκοπό!

ΝΕΑ

Η Ford θα δημοπρατήσει ένα μοναδικό Bronco για να υποστηρίξει με τα έσοδά το Pope Francis Center στο Ντιτρόιτ, ένα ίδρυμα που υποστηρίζει τους άστεγους.

Advertisement
Advertisement

Η Ford αποκάλυψε ένα πολύ ιδιαίτερο Bronco, το οποίο θα προσφερθεί σε δημοπρασία στην εκδήλωση της Barrett-Jackson στο Scottsdale την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου. Τα έσοδα από την πώληση του Ford Bronco 2021 Pope Francis Center First Edition, όπως είναι η πλήρης ονομασία του ιδιαίτερου αυτού Bronco, θα διατεθούν Pope Francis Center στο Ντιτρόιτ.

Το συγκεκριμένο Bronco έχει βαφτεί το λευκό Wimbledon χρώμα, από την παλέτα των επιλογών που είχαν οι αγοραστές του πρώτου Bronco το 1966. Στο ίδιο χρώμα είναι φινιρισμένες και οι ζάντες της Detroit Steel Wheels, στις οποίες βλέπουμε ρίγες Rapid Red, αντίστοιχες με αυτές που βλέπουμε στις πλευρές του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Άλλα μέρη, όπως η μάσκα και το επάνω μέρος του μεταλλικού προφυλακτήρα βαρέως τύπου της Ford Performance, είναι βαμμένα σε Iconic Silver. Επιπλέον, το συγκεκριμένο Bronco έχει ένα μοναδικό σετ γραφικών Bronco First Edition σε λαμπερό, μάλλον φωσφορίζων, Rapid Red και το όνομα του Pope Francis Center γραμμένο δίπλα στο First Edition, τόσο στο καπό, όσο και στις πλευρές του αμαξώματος.

Πάνω στο αυτοκίνητο βρίσκουμε επίσης και μερικά από τα αξεσουάρ της Ford Performance, όπως είναι η ράβδος με τα LED’s στην οροφή και οι σωληνωτές πόρτες. Στην καμπίνα του μοντέλου, εντύπωση προκαλεί η παρουσία ενός χρηματοκιβωτίου -προφανώς για τις προσφορές προς το ίδρυμα- καθώς και μια ειδική επίστρωση λευκού Wimbledon στο ταμπλό, με κόκκινες «πινελιές» σε λεπτομέρειες.

Advertisement

Σχετικά με το ίδρυμα Pope Francis Center, αξίζει να ξέρει κανείς πως είναι ένα κέντρο εξυπηρέτησης των πιο ευάλωτων πολιτών του Ντιτρόιτ που λειτουργεί εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Προσφέρει διαμονή, περίθαλψη και σίτιση στους άστεγους, ενώ έχει «δεσμευτεί» πως με τις δράσεις του θα τερματίσει το φαινόμενο των άστεγων πολιτών στο Ντιτρόιτ, μέχρι το 2030.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σπορ επιδόσεις και έντονες συγκινήσεις για το νέο Ford Fiesta ST
Ford Bronco Raptor: Παντός καιρού με 400+ ίππους! (+video)
Οι Κινέζοι αντέγραψαν και το Ford Bronco

Advertisement