Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εξωφρενικό Hoonigan Subaru WRX STi (+video)

Ελλάδα 0:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εξωφρενικό Hoonigan Subaru WRX STi (+video)

ΝΕΑ

Το εξωφρενικό Hoonigan Subaru WRX STi (+video)

ΝΕΑ

Φτιαγμένο για να κλέβει το βλέμμα αλλά και να εκτελεί με απόλυτη ακρίβεια ακραίες ασκήσεις και ελιγμούς το Subaru WRX STI του Travis Pastrana είναι πραγματικά μοναδικό.

Advertisement
Advertisement

Ίσως πρόκειται για ένα από τα πιο ακραία σε όψη και μηχανικές αναβαθμίσεις Subaru WRX STI που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και αυτό δεν πρέπει να παραξενεύει καθώς μιλάμε για το αυτοκίνητο του Travis Pastrana και της ομάδας Hoonigan που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο video Gymkhana.

Το αυτοκίνητο έχει φτιαχτεί από την Subaru Motorsports Αμερικής και την Vermont SportsCar. Τα περισσότερα μηχανικά μέρη είναι φυσικά ειδικά αναβαθμισμένα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των δοκιμασιών στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί το συγκεκριμένο WRX STI. Έτσι για παράδειγμα ο κινητήρας boxer έχει ανέβει στα 2.3 lt με ενισχυμένο μπλοκ σφυρήλατα έμβολα και στρόφαλο από το αγωνιστικό Subaru WRX του RallyCross. Φυσικά μεταξύ των αναβαθμίσεών του είναι και ο πολύ μεγαλύτερος υπερτροφοδότης καθώς και η διαφορετική εξαγωγή με την εξάτμιση να βγαίνει πλέον απευθείας από το καπό. Το σύνολο όλων των παραπάνω έχει οδηγήσει σε μια απόδοση της τάξης των 870 ίππων.

subaru wrx gymkhana

Advertisement
Advertisement

Η μετάδοση φιλοξενεί ένα αγωνιστικού τύπου σειριακό εξάρι κιβώτιο της Sadev ενώ κατάλληλα ενισχυμένη και ρυθμισμένη είναι η τετρακίνηση. Τέλος όλο το πλαίσιο έχει ενισχυθεί με ρολμπαρ το οποίο προσφέρει και την απαραίτητη ασφάλεια. Εξωτερικά το αυτοκίνητο φορά ένα ειδικά σχεδιασμένο bodykit από την Vermont SportsCar το οποίο χαρίζει μια άκρως επιθετική εμφάνιση αλλά εξυπηρετεί και λειτουργικές παραμέτρους. Η τεράστια πίσω αεροτομή για παράδειγμα αλλάζει γωνία μέσω ενός διακόπτη μέσα από το κόκπιτ επιτρέποντας έτσι στον Pastrana να την ρυθμίζει ανάλογα όταν πραγματοποιεί με το Subaru άλματα μεγάλης διάρκειας.

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Subaru Impreza STI Sport για την Ιαπωνία

Η μεγαλύτερη παρέλαση αυτοκινήτων Subaru

Advertisement

Subaru Forester με νέο turbo κινητήρα 180 ίππων

 

 

Advertisement