Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το εντυπωσιακό ρεπερτόριο του νέου Hammer EV (video)

Ελλάδα 1:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εντυπωσιακό ρεπερτόριο του νέου Hammer EV (video)

Mobility

Το εντυπωσιακό ρεπερτόριο του νέου Hammer EV (video)

Mobility

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού Hummer η GMC δημοσίευσε ένα video στο οποίο επιδεικνύονται κάποιες από τις δυνατότητες του αυτοκινήτου μέσω απεικονίσεων στην εντυπωσιακή οθόνη του συστήματος πολυμέσων.

Advertisement
Advertisement

Σε ένα μοντέλο με τόσο πληθωρικό χαρακτήρα όπως το Hummer δεν θα μπορούσαν να λείπει ένα αντίστοιχα πληθωρικό ρεπερτόριο δυνατοτήτων, πολλές από τις οποίες ίσως να στοχεύουν αποκλειστικά στον εντυπωσιασμό και όχι την εξυπηρέτηση κάποιας λειτουργικής ανάγκης.

Η GMC βρήκε λοιπόν έναν τρόπο ώστε να επιδείξει αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά παράλληλα να παρουσιάσει και τις εντυπωσιακές δυνατότητες που θα έχουν οι ψηφιακές οθόνες του Hummer. Ένα από τα πρώτα πράγματα που δείχνει το video έχει να κάνει με την ικανότητα του νέου Hummer να κινείται πλαγίως όπως ένα καβούρι χάρη σε κατάλληλη ρύθμιση που διαθέτει το σύστημα τετραδιεύθυνσης. Επίσης στο video φαίνεται η μεγάλη ποικιλία προβολών που αφορούν πληροφορίες για τη δυναμική κατάσταση του αυτοκινήτου, τις γωνίες των εγκάρσιων και διαμηκών κλίσεων του αμαξώματος, την απόσταση από το έδαφος, την ροπή που μεταφέρεται σε κάθε τροχό κ.α.

hummer-electric

Advertisement
Advertisement

Βέβαια δεν λείπουν και άλλες λειτουργίες με πιο διασκεδαστικό ύφος όπως για παράδειγμα το Watts to Freedom το οποίο ουσιαστικά είναι ένα launch control που όμως παρουσιάζεται με αρκετά πιο φουτουριστικό τρόπο τόσο σε επίπεδο γραφικών στην ψηφιακή οθόνη όσο και ήχου ο οποίος παράγεται από τα ηχεία δημιουργώντας μια πιο κινηματογραφική ατμόσφαιρα. Η διαδικασία λοιπόν δεν εκτελείται ακαριαία καθώς μετά την ενεργοποίηση της λειτουργίας το αυτοκίνητο αρχικά χαμηλώνει και στη συνέχεια δίνονται οδηγίες στον οδηγό να πατήσει δυνατά το φρένο και στη συνέχεια να πατήσει παράλληλα και όλο το γκάζι και να αφήσει το φρένο ώστε να απελευθερωθούν οι 1000 ίπποι των τριών ηλεκτροκινητήρων εκτοξεύοντας το Hummer στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3’’.

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Audi: “Εξηλεκτρισμός” και στα μοντέλα RS

Toyota Hilux Mako: Το πιο σκληροτράχηλο pick-up

Advertisement

Τα pick up που θα μπορούσαν να μας κάνουν αγρότες!

 

 

Advertisement