Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό Land Rover Defender της Carlex

Ελλάδα 10:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το εντυπωσιακό Land Rover Defender της Carlex

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό Land Rover Defender της Carlex

ΝΕΑ

Η ειδική έκδοση Racing Green Edition του Land Rover Defender είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη συλλογή των μοντέλων που έχουν λάβει τη φροντίδα της Carlex.

Advertisement
Advertisement

Για ακόμα μια φορά η Carlex δημιουργεί μια ειδική έκδοση που συνδυάζει τον δυναμισμό με την πολυτέλεια έχοντας σαν βασικό χαρακτηριστικό την κλασσική πράσινη απόχρωση British Racing Green από την οποία έχει πάρει το όνομά της και το μοντέλο.

Καμβάς της δημιουργίας είναι το νέο Land Rover Defender το οποίο έχει αποκτήσει μια ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση χάρη στις προσθήκες των θόλων, σε κάποια αεροδυναμικά βοηθήματα αλλά και διακοσμητικά στοιχεία από ανθρακονήματα. Εξατομικευμένο σχέδιο έχουν οι ζάντες σε μαύρη απόχρωση ενώ συμπληρωματικά στα παραπάνω οι λευκές ρίγες κατά μήκος του αμαξώματος όπως και οι επιγραφή Racing Green Edition χαμηλά στις πόρτες δημιουργεί μια χρωματική αντίθεση τονίζοντας περεταίρω το δυναμικό ύφος.

land-rover-defender-carlex

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό έχει ντυθεί με σκούρο μπεζ δέρμα εξαιρετικής ποιότητας ενώ μπροστά έχουν τοποθετηθεί σπορ μπάκετ καθίσματα με την επιγραφή Racing Green Edition κεντημένη στην πλάτη. Επιπλέον έχουν προστεθεί στοιχεία διάκοσμου από ανθρακονήματα μεταξύ των οποίων και πλακέτα με την αρίθμηση του αυτοκινήτου καθώς η συγκεκριμένη έκδοση είναι περιορισμένης παραγωγής. Πέραν των αισθητικών παρεμβάσεων η Carlex δεν έχει προχωρήσει σε μηχανολογικές αναβαθμίσεις στον κινητήρα, την ανάρτηση ή την μετάδοση του Defender που φυσικά ακόμα και σε αυτή την ειδική έκδοση διατηρεί αναλλοίωτο τον χαρακτήρα και τις εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες.

land-rover-defender-carlex

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Ένα ενδιαφέρον render για μελλοντικό αυτόνομο Range Rover

Η Bowler αναβιώνει το Land Rover Defender 110 V8

Advertisement

Πολυτάλαντο το νέο επαγγελματικό Land Rover Defender (video)

 

 

Advertisement