Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Dodge Challenger της Hennessey μυρίζει μπαρούτι (+video)

Ελλάδα 22:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Dodge Challenger της Hennessey μυρίζει μπαρούτι (+video)

ΝΕΑ

Το Dodge Challenger της Hennessey μυρίζει μπαρούτι (+video)

ΝΕΑ

Η Hennessey αποφάσισε να δημιουργήσει μια μηχανή καψίματος ελαστικού βάζοντας 1.700 ίππους στο Dodge Challenger Demon 170.

Advertisement
Advertisement

Η Hennessey Performance είναι μια από τις πιο γρήγορα ανεπτυγμένες εταιρείες βελτίωσης στην Αμερική έχοντας τα τελευταία χρόνια δημιουργήσει το δικό της μύθο όσον αφορά τα αμερικανικά αυτοκίνητα. Οι δημιουργίες της μέχρι στιγμής προκαλούν τρόμο, ενώ έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα και με τα pick-up φορτηγά με κορυφαίο της δείγμα το 6X6 TRX.

Πρόσφατα η Hennessey Performance δημιούργησε ένα ειδικό τμήμα που ονομάζεται Hennessey Special Operations. Αυτό το τμήμα να ασχοληθεί με την πώληση ειδικά βελτιωμένων μοντέλων με την εταιρεία να υπολογίζει 15 με 20 οχήματα ετησίων. Ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα που θα μπούνε στη λίστα του HSO είναι το ακραίο Dodge Challenger Demon 170.

Advertisement
Advertisement

Η Hennessey δεν έκανε καμία έκπτωση στις επιδόσεις του μοντέλου θέλοντας να δείξει την ανωτερότητά της όταν έρχεται η ώρα της… ωμής δύναμης. Για να πετύχει κάτι μοναδικό η Hennessey αφαίρεσε τον V8 κινητήρα των 6,2 λίτρων με έναν επίσης V8 που κατασκευάζει η ίδια η εταιρεία.

Το σύνολο διαθέτει δύο τεράστιες τουρμπίνες με αποτέλεσμα η απόδοση να εκτοξεύεται από τους 1.025 ίππους στους 1.700 ίππους!

Advertisement

Οι επιδόσεις όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας είναι εκρηκτικές και το Demon είναι σε θέση να διανύσει το 400άρι σε μόλις 7,9 δευτερόλεπτα με ταχύτητα εξόδου 281 χλμ./ώρα. Το Hennessey Demon 170 θα παραχθεί σε 12 μονάδες και θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 185.000 ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνεται η τιμή του αυτοκινήτου!

Advertisement

Δείτε το τέρας της Hennessey.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό το Charger μπορεί να είναι ο ηλεκτρικός General Lee των Duke
Οδηγούμε το Dodge Challenger στην Αμερική
Τέλος εποχής: Αυτό είναι το τελευταίο Dodge Challenger!

Advertisement