Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το… διπλό πρόσωπο της Mercedes EQS

Ελλάδα 14:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το… διπλό πρόσωπο της Mercedes EQS

ΝΕΑ

Το… διπλό πρόσωπο της Mercedes EQS

ΝΕΑ

Τα στελέχη της Mercedes-Benz αποφάσισαν να διαθέτουν την EQS τόσο με τη σύγχρονη μάσκα στο αμάξωμά της όσο και με την κλασική που χαρακτηρίζει την εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-EQ EQS δεν καινοτόμησε μόνο με την τεχνολογία της, έθεσε νέα δεδομένα και σε ό,τι αφορά στην αισθητική της. Η σχεδίαση του αμαξώματός της την προσδιορίζει ως ένα αυθεντικό μοντέλο της γερμανικής εταιρείας.

Όμως, κάπου αποθάρρυνε τους παραδοσιακούς πελάτες της, δηλαδή αυτούς που έχουν συνηθίσει την κλασική αισθητική των μοντέλων της, με το έμβλημα του αστεριού να εξέχει από το καπό.

Η EQS (φωτογραφίες) παρουσιάστηκε το 2021 και ήδη έχει δρομολογηθεί η επανασχεδίασή της. Ο Όλα Καλένιους, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Mercedes-Benz και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz, ανακοίνωσε ότι η ανανεωμένη EQS θα είναι διαθέσιμη και με την κλασική μάσκα της εταιρείας, για όσους πελάτες της θέλουν να την αποκτήσουν με αυτή.

Advertisement
Advertisement

Ο Καλένιους, μιλώντας σε συνάντηση με μετόχους της εταιρείας, είχε σχετικά: «Κάποιοι (πελάτες) θέλουν να συνδυάζουν την πιο σπορ εμφάνιση με το αστέρι στη μάσκα και κάποιοι θέλουν να έχουν μια πιο παραδοσιακή εμφάνιση (στο αυτοκίνητό τους), όπως πιστεύουμε».

Η Mercedes-Benz S-Class με την κλασική μάσκα της εταιρείας και το προεξέχον αστέρι στο καπό.

Πέραν της αισθητικής, το κορυφαίο στέλεχος της ανακοίνωσε, επίσης, ότι με την ευκαιρία της επανασχεδίασής του το μοντέλο θα αποκτήσει και μπαταρίες μεγαλύτερης ενεργειακής χωρητικότητας. Συγκεκριμένα, θα είναι 118 kWh (έναντι των 108,4 kWh που είναι τώρα) και πρόκειται γι’ αυτές που τοποθετούνται πλέον στην EQS SUV.

Τέλος, ο Καλένιους ανέφερε ότι η επανασχεδιασμένη EQS θα έχει βελτιωμένο επίπεδο εξοπλισμού και νέα καθίσματα, χωρίς να επεκταθεί σε λεπτομέρειες. Το πιθανότερο είναι να εννοούσε τις πίσω, οι οποίες θα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ποιοτικότερη αίσθηση για τους εκεί επιβάτες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Mercedes-Benz EQS κάνει λίγο… botox
Αλλαγή πλεύσης από τη Mercedes: «Πατάει φρένο» στα ηλεκτρικά!
Όλα όσα γνωρίζουμε για την ηλεκτρική Mercedes AMG CLA

Advertisement