Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz EQS κάνει λίγο… botox

Ελλάδα 19:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes-Benz EQS κάνει λίγο… botox

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz EQS κάνει λίγο… botox

ΝΕΑ

Η ηλεκτρική ναυαρχίδα της Mercedes-Benz θα περάσει από ένα facelift με την εταιρεία να επιθυμεί να διορθώσει στοιχεία που την κάνουν τόσο εξεζητημένη.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-Benz ετοιμάζεται να ανανεώσει το αμιγώς ηλεκτρικό της σεντάν EQS, θέλοντας να βελτιώσει την εξεζητημένη αισθητική του, η οποία έχει προκαλέσει ανάμεικτη υποδοχή από το ντεμπούτο του πριν από σχεδόν τρία χρόνια.

Ενώ η βασική σιλουέτα της EQS θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη, το μοντέλο του 2025 θα διαθέτει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις, ιδιαίτερα στην εμπρόσθια όψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, θα υπάρχουν επανασχεδιασμένοι προβολείς που αντλούν έμπνευση από το Concept CLA, με φώτα ημέρας LED τοποθετημένα σε ένα χαρακτηριστικό μοτίβο τριών σημείων με αστέρια.

Advertisement
Advertisement

Οι ίδιες φήμες μιλούν για αλλαγές που περιλαμβάνουν μια αναθεωρημένη σχεδίαση της μάσκας, που πιθανώς να μοιάζει με αυτή του Concept CLA, μαζί με πιθανές επεμβάσεις στον πίσω προφυλακτήρα.

Παρά την αναγνώριση από τη Mercedes ότι η σχεδίαση του EQS δεν είχε μεγάλη απήχηση στη βασική πελατειακή της βάση, το facelift της EQS είναι απίθανο να αποκλίνει σημαντικά από την αρχική του μορφή.

Έτσι οι φανατικοί φίλοι της μάρκας θα πρέπει ίσως να περιμένουν τη δεύτερη γενιά EQS για έναν πιο ριζοσπαστικό επανασχεδιασμό.

Advertisement

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις εκδόσεις EQS του 2025 παραμένουν λιγοστές, αλλά αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει μια σειρά από διαμορφώσεις, συμπεριλαμβανομένων των EQS 350, EQS 450+, EQS 450 4Matic, EQS 500 4Matic, EQS 580 4Matic και της προσανατολισμένης στις επιδόσεις AMG EQS 53 4Matic+, καλύπτοντας τις διαφορετικές προτιμήσεις της αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Από την Κίνα το πιο αεροδυναμικό ηλεκτρικό (+video)
Τι καινούριο φέρνει η ηλεκτρική Mercedes EQS;
Πώς η Brabus βελτίωσε τη Mercedes-Benz EQS;

Advertisement