Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το δικό του στυλ θα έχει το νέο VW Amarok

Ελλάδα 18:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το δικό του στυλ θα έχει το νέο VW Amarok

ΝΕΑ

Το δικό του στυλ θα έχει το νέο VW Amarok

ΝΕΑ

Πηγές της VW τονίζουν πως το νέο Amarok που θα βασίζεται στο Ford Ranger θα έχει το δικό του στυλ και μια εντελώς διαφορετική αισθητική προσέγγιση.

Advertisement
Advertisement

Η συνεργασία μεταξύ Volkswagen και Ford επάνω στην ανάπτυξη επαγγελματικών μοντέλων θα αρχίσει να δίνει στην αγορά τα πρώτα αποτελέσματα μέσα στο 2022 με την έλευση του νέου VW Amarok το οποίο θα βασίζεται στο Ford Ranger.

Πάντως όπως φανερώνουν και δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της VW η γερμανική εταιρία είναι αποφασισμένη να διαφοροποιήσει εντελώς το δικό της προϊόν σε σχέση με αυτό της Ford προκειμένου να αποφύγει την σύγκρουση σε εμπορικό επίπεδο. Εντός των δύο εταιριών υπάρχει η βεβαιότητα πως η Ford χάρη και στην εμπειρία της στην συγκεκριμένη κατηγορία θα δημιουργήσει μια εξαιρετική βάση με την επόμενη γενιά του Ranger που βρίσκεται ήδη σε φάση εξέλιξης και έτσι τόσο το Ranger όσο και το Amarok θα μπορούν να λειτουργήσουν ως πρότυπα για την κατηγορία.

vw amarok teaser

Advertisement
Advertisement

Η VW έχει παραδεχθεί πως δεν υπήρχε δεύτερη γενιά του Amarok εάν δεν ευδοκιμούσε η συνεργασία με την Ford. Πάντως προς το παρόν δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το πώς θα προκύψει η διαφοροποίηση στο ύφος των δύο μοντέλων. Σαφώς το περισσότερο βάρος γι’αυτό πέφτει στον σχεδιασμό καθώς μηχανικά θα είναι αρκετά δύσκολο να προκύψουν διαφορές από την στιγμή που τα δύο αυτοκίνητα θα μοιράζονται στην συντριπτική πλειοψηφία τα περισσότερα μηχανικά μέρη. Αυτό που θα έχει μάλιστα ενδιαφέρον θα είναι να δούμε εάν τελικά επιβεβαιωθεί η φήμη πως η VW θα εξελίξει τη δική της έκδοση Amarok R με απόδοση κοντά στους 300 ίππους η οποία θα κοντράρει άμεσα το Ford Ranger Raptor.

vw amarok teaser

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Ηλεκτρικό station wagon από την VW

Επιστρέφει το VW Scirocco;

Advertisement

Με 320 ίππους και Drift Mode το VW Golf R

 

 

Advertisement