Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Dacia Duster του «κάγκουρα»

Ελλάδα 7:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Dacia Duster του «κάγκουρα»

ΝΕΑ

Το Dacia Duster του «κάγκουρα»

ΝΕΑ

Γερμανική αντιπροσωπεία μετατρέπει ένα Dacia Duster σε κινητή διαφήμιση.

Advertisement
Advertisement

Το Dacia Duster δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις καθώς οι πάνω από 2 εκατομμύρια πωλήσεις του μιλάνε από μόνες τους. Πρόκειται για ένα ικανό SUV που έχει προτιμηθεί από το κοινό για την ανθεκτικότητα, την προσιτή του τιμή και τους τεχνολογικά προηγμένους κινητήρες του.

Σε πολλές περιπτώσεις το Duster έχει γίνει η βάση για βελτιώσεις, αλλά εκείνη της γερμανικής εταιρείας Carpoint ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η Carpoint σε συνεργασία με την CP Performance αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό Duster το οποίο εκτός από την εμφάνισή του θα διαφήμιζε και την εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Όλα σε αυτό το Duster ξεκινούν από την extreme αερογραφία που καλύπτει σχεδόν όλο το αμάξωμα. Το γραφικό έχει να κάνει με τέρατα τα οποία αναμειγνύονται με φόντο το κίτρινο και το μαύρο χρώμα δημιουργώντας ένα… τρομακτικό αποτέλεσμα. Στα πλευρικά του Dacia δεσπόζει ένα τεράστιο λογότυπο της Carpoint.

Οι ζάντες είναι ακόμα ένα σημείο που ξεχωρίζει καθώς είναι κίτρινες, 20 ιντσών της Ronal R26. Στο ίδιο χρώμα έχουν βαφτεί επίσης οι ράγες οροφής και τα εσωτερικά των φωτιστικών σωμάτων, ενώ πιο άγριες είναι απολήξεις της εξάτμισης. Στο εσωτερικό έχει χρησιμοποιηθεί καλύτερης ποιότητας δέρμα με κίτρινες ραφές, ενώ η CP Performance αναφέρει ότι διαθέτει κιτ χαμηλώματος του Duster με ειδικές αναρτήσεις, αλλά και κιτ Off-Road με τρακτερωτά ελαστικά και αναρτήσεις με μεγάλες διαδρομές.

Advertisement

Οι τιμές των Dacia Duster Carpoint Edition κυμαίνονται από 28.490 ευρώ έως και 32.990 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι Duster μπορούν επίσης να αγοράσουν το συγκεκριμένο κιτ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Dacia κάνει την κίνηση ματ στους Κινέζους
Ποιος ετοιμάζει το φθηνότερο SUV της αγοράς;
H Dacia θέλει να γίνει η Jeep του λαού

 

Advertisement