Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Dacia Duster συνεχίζει και σπάει κάθε ρεκόρ

Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Dacia Duster συνεχίζει και σπάει κάθε ρεκόρ

ΝΕΑ

Το Dacia Duster συνεχίζει και σπάει κάθε ρεκόρ

ΝΕΑ

Μετά από 12 χρόνια στην αγορά, το crossover της Dacia στη δεύτερή του γενιά, συνεχίζει να «γράφει» εξαιρετικά νούμερα που αφορούν στην εμπορική του πορεία.

Advertisement
Advertisement

Η εμπορική πορεία του Dacia Duster έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς με τις δύο γενιές του σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Το Duster έχει φτάσει στο ορόσημο των 2 εκατομμυρίων πωλήσεων από την παρουσίασή του πριν από 12 χρόνια, τώρα που βρίσκεται στη δεύτερη γενιά του και συνεχίζει να έχει τη φήμη του αυτοκινήτου με υψηλό value for money. Το Duster συνδυάζει το περιπετειώδες στυλ με πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και πολύ καλές επιδόσεις εκτός δρόμου.

Εκτός από ένα πρακτικό και στιβαρό SUV για κάθε χρήση, το Duster έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις όπως το Rallye Aicha des Gazelles στο Μαρόκο, στην ανάβαση του Pikes Peak και στο Andros Trophy. Στα 12 χρόνια της εμπορικής του πορείας, έχει μετατραπεί σε pickup, κλειστό van για επαγγελματική χρήση, ασθενοφόρο, περιπολικό, έως και αυτοκίνητο του Πάπα.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, έχει κερδίσει περισσότερα από 40 βραβεία. Κάπως έτσι, το Duster σήμερα έχει φτάσει τα δύο εκατομμύρια αυτοκίνητα σε όλες τις αγορές (60 χώρες) όπου διατίθεται, με τον τίτλο του best seller να το ακολουθεί από το 2019. Το Duster παράγεται στο εργοστάσιο Pitesti στη Ρουμανία, από όπου κάθε μέρα κατά μέσο όρο βγαίνουν 1.000 αυτοκίνητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Dacia στο top-3 των ευρωπαϊκών πωλήσεων
Dacia Duster 1.5 dCi 4×4: Για τα δύσκολα
Στην Dacia βλέπουν το Duster όπως στην Porsche την 911

Advertisement

 

 

Advertisement