Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Chevrolet Silverado 2500 γίνεται αμφίβιο (video)

Ελλάδα 17:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Chevrolet Silverado 2500 γίνεται αμφίβιο (video)

ΝΕΑ

Το Chevrolet Silverado 2500 γίνεται αμφίβιο (video)

ΝΕΑ

Ένας διάσημος για τις εντυπωσιακές και γεμάτες δράση παραγωγές του You Tuber δοκιμάζει και καταφέρνει να κάνει ένα pick-up Chevrolet Silverado 2500 αμφίβιο

Advertisement
Advertisement

Ο Whistlin Diesel έχει αποκτήσει ένα μεγάλο αριθμό ακολούθων στο κανάλι του στο YouTube χάρη στα γεμάτα δράση και άκρως εντυπωσιακά video που ανεβάζει.

Ωστόσο το πιο πρόσφατο είναι ίσως και το πιο ακραίο video στη συλλογή του και έχει σαν πρωταγωνιστή το ιδιωτικό του Chevrolet Silverado 2500 που ο ίδιος αποκαλεί Monstermax προφανώς λόγω της μορφής που έχει πάρει μετά τις μετατροπές τις οποίες έχει υποστεί. Αυτό που επιχειρεί στο video ο Whistlin Diesel είναι να αποδείξει πως το Silverado του μπορεί με τον κατάλληλο τρόπο να γίνει και αμφίβιο. Για να πετύχει τον σκοπό του διπλασίασε τον αριθμό των τροχών από φορτηγό τους οποίους φορά το αυτοκίνητο ανεβάζοντάς τους από 4 σε 8. Ο προφανής λόγος γι’αυτό ήταν η αύξηση του όγκου του αέρα ώστε να εξασφαλιστεί η ικανότητα του αυτοκινήτου για πλεύση στο νερό.

monstermax-water-truck

Advertisement
Advertisement

Η προσπάθεια έγινε στον Κόλπο του Μεξικού όπου το Silverado προς έκπληξη όσων βρίσκονταν στην περιοχή άρχισε να επιπλέει και να κινείται με την ώθηση που έδινε η κίνηση των τρακτερωτών ελαστικών μέσα στο νερό. Το μόνο που απαιτήθηκε όταν το αυτοκίνητο βρέθηκε σε σημείο όπου τα ρεύματα έγιναν πιο δυνατά ήταν να δεθεί σε ένα σκάφος ώστε να μπορεί να συνεχίσει να κινείται. Μάλιστα η προσπάθεια φαίνεται πως κέντρισε και την προσοχή του τοπικού τμήματος της ακτοφυλακής η οποία έστειλε αρκετές μονάδες της γύρω από το Silverado ώστε να διαβεβαιωθούν για την ασφαλή διεξαγωγή της διαδικασίας. Στο τέλος βέβαια ο YouTuber δεν απέφυγε το πρόστιμο από την ακτοφυλακή για τον προφανή λόγο πως το Silverado δεν ήταν καταχωρημένο ως σκάφος ώστε να βρίσκεται στο νερό.

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Μοναδικό κομμάτι: Chevrolet Corvette C4 με V12 μοτέρ!

Η απόλυτη φαντασίωση από τα ‘80s: Corvette Callaway Twin Turbo

Advertisement

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ζήτηση της νέας Corvette