Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το αξέχαστο δώρο του Lando Norris σε έναν πιτσιρικά (+video)

Ελλάδα 1:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το αξέχαστο δώρο του Lando Norris σε έναν πιτσιρικά (+video)

ΝΕΑ

Το αξέχαστο δώρο του Lando Norris σε έναν πιτσιρικά (+video)

ΝΕΑ

Εκεί που θαυμάζεις τον αγαπημένο σου πιλότο μέσω της τηλεόρασης, σου δίνεται η ευκαιρία να σε παραλάβει από το σπίτι σου με μια McLaren 720S Spider. Και όταν φτάνεις στο σχολείο σου, να βλέπεις τους συμμαθητές σου να μένουν… παγωτό.

Advertisement
Advertisement

Η συντριπτική πλειονότητα των οπαδών της Formula 1 απολαμβάνουν τη δεξιοτεχνία των πιλότων και τις εξωφρενικές επιδόσεις των μονοθεσίων τους από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Και όσοι έχουν την ευκαιρία να συστηθούν μαζί τους, είναι πραγματικά μετρημένοι στα δάκτυλα.

Βεβαία, υπάρχουν και κάποιοι υπερ-τυχεροί… που η γνωριμία με τα είδωλά τους υπερβαίνει τα κλάσματα του δευτερολέπτου που διαρκεί ένα φωτογραφικό φλας ή η υπογραφή ενός αυτογράφου. Διότι μπόρεσαν να γνωρίζουν την ανθρώπινη πλευρά των ηρώων τους, αυτή που βρίσκεται πίσω από τη χρυσόσκονη που τους περιλούζει όσο «χτενίζουν» τις πίστες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τον τίτλο του «υπερ-τυχερού» καταλαμβάνει επάξια και ένας 12χρονος πιτσιρικάς που είχε την ευκαιρία να συστηθεί με τον 21χρονο πιλότο της McLaren, Lando Norris, ο οποίος λογίζεται ως ένας από τους πιο προσιτούς, ευγενικούς και χαμογελαστούς ανθρώπους στον μαγικό κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Advertisement
Advertisement

Η έκπληξη στο 12χρονο μικρό μας φίλο, διοργανώθηκε στο πλαίσιο μιας καμπάνιας που φέρει την υπογραφή της Hilton Honors, ενός εκ των μεγάλων χορηγών της McLaren. Στο βίντεο που ακολουθεί αντικρίζουμε τον Lando Norris να έχει απεκδυθεί της αγωνιστικής στολής του και να έχει ντυθεί με τη φορεσιά του σοφέρ.

Ο Lando Norris γίνεται αποδέκτης ενός τηλεφωνήματος όπου του ζητούν να μεταφέρει στο σχολείο έναν 12χρονο μαθητή. Χωρίς να χρονοτριβεί επιβιβάζεται στο πανίσχυρο δεξιοτίμονο… ταξί του, μια McLaren 720S Spider,  και κατευθύνεται στο σπίτι του πιτσιρικά.

Advertisement

Η πόρτα ανοίγει ο 12χρονος υπερ-τυχερός μένει κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει ποιος βρίσκεται μόλις 1 μέτρο μπροστά του. Ο Norris σπάει τον πάγο παραδίδοντας κάποια δώρα στον μικρό και στην αδερφή του, για να πάρουν σειρά κάποια αυτόγραφα.

Advertisement

Αφού ξεπεράσει το αρχικό ευχάριστο σοκ και κάτσει στο κάθισμα του συνοδηγού, ο πιτσιρικάς βρίσκει την ευκαιρία να τον βομβαρδίσει με ερωτήσεις, καλώντας τον παράλληλα να επιλέξει ανάμεσα στον Verstappen και τον Hamilton.

Η βόλτα ολοκληρώνεται με την άφιξη στο σχολείο. Εκεί που βρίσκονται οι συμμαθητές του πιτσιρικά, οι οποίοι αδυνατούν να κρύψουν την κατάπληξή τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο πωλείται η McLaren MP4-17 του Kimi Raikkonen;
Ειδική έκδοση McLaren 720S για τη νίκη του Daniel Ricciardo στη Monza
Μια 17χρονη έγινε CEO για μια μέρα στη McLaren (video)