Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια 17χρονη έγινε CEO για μια μέρα στη McLaren (video)

Ελλάδα 10:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια 17χρονη έγινε CEO για μια μέρα στη McLaren (video)

ΝΕΑ

Μια 17χρονη έγινε CEO για μια μέρα στη McLaren (video)

ΝΕΑ

Στο πλαίσιο μιας ειδικής στρατηγικής της βρετανικής φίρμας, η Maisy έγινε για μία μέρα η Διευθύνουσα Σύμβουλος της McLaren.

Advertisement
Advertisement

Με στόχο την ενθάρρυνση του γυναικείου φύλου να ακολουθήσουν την καριέρα της επιστήμης και της μηχανικής, η McLaren δίνει την ευκαιρία στη 17χρονη Maisy να γίνει η επικεφαλής της βρετανικής εταιρείας για μία ολόκληρη ημέρα.

Ουσιαστικά, η Maisy είχε τη δυνατότητα να περάσει από όλα τα τμήματα του εργοστασίου και να μιλήσει με τους επικεφαλής κάθε τμήματος. Είχε μεγάλο ενδιαφέρον πώς οι εργαζόμενοι της McLaren συμπεριφέρονταν στη μικρή Maisy όπως ακριβώς θα μιλούσαν στον προϊστάμενό τους.

Οι περισσότεροι επικεφαλής των τμημάτων εξήγησαν στη Maisy τις δυσκολίες, αλλά και το πώς κυλάει η μέρα τους στο εργοστάσιο. Παράλληλα, η 17χρονη κόλλησε το κεντρικο λογότυπο στο καπό μιας ολοκαίνουργιας McLaren, η οποία μόλις πέρασε τη γραμμή παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα παρουσιάστηκε και η νέα McLaren 765LT Spider. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εντυπωσιακή McLaren έχει το αεροδυναμικό DNA της Longtail έκδοσης, αλλά είναι κατά μόλις 49 κιλά βαρύτερη, με τη ζυγαριά να δείχνει 1.388 κιλά. Το επιπλέον βάρος αποδίδεται στην προσθήκη της μονοκόμματης αφαιρούμενης σκληρής οροφής αλλά και του μηχανισμού που την πλαισιώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ειδική έκδοση McLaren 720S για τη νίκη του Daniel Ricciardo στη Monza
Copy-paste της McLaren 720S το… τουρκικό των 1.400 ίππων
Τιμή ρεκόρ για μια McLaren F1