Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ABT αποκαλύπτει το RSQ8-R με τους 740PS

Ελλάδα 9:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ABT αποκαλύπτει το RSQ8-R με τους 740PS

ΝΕΑ

Η ABT αποκαλύπτει το RSQ8-R με τους 740PS

ΝΕΑ

Ένα ακόμα «τέρας» από την ABT, με 740 ίππους αυτή τη φορά, στην έτσι και αλλιώς εντυπωσιακή «βάση» του RS Q8 της Audi.

Advertisement
Advertisement

Το κιτ επιδόσεων ABT «Power S» αυξάνει την ισχύ από 600 PS σε 740 μέσω ενός νέου προγράμματος στην κεντρική μονάδα διαχείρισης του κινητήρα και νέου intercooler για τους διπλούς υπερσυμπιεστές.

Επίσης διατίθεται σπορ σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι, με εξατομικευμένες απολήξεις που κάνουν την όψη του μοντέλου ακόμα πιο ακραία. Οπτικά, η μεγαλύτερη διαφορά είναι η εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων που φαίνεται στις επανασχεδιασμένες ποδιές εμπρός και πίσω, μαζί με τους αεραγωγούς. Το RS Q8-R «πατάει» σε τροχούς 23 ιντσών ABT «HR23».

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, βρίσκουμε ακόμα περισσότερο ανθρακόνημα ενώ νέας σχεδίασης είναι και τα καθίσματα. Στο κατώφλι της κάθε θέσης από τις πλευρικές πόρτες, η ABT έχει ασχοληθεί με την αισθητική των εσωτερικών μαρσπιέ, τοποθετώντας νέες επενδύσεις εκεί, καθώς επίσης έχει επέμβει και στο τιμόνι. Η ειδική αυτή έκδοση του μοντέλου, έχει περιορισμένη παραγωγή στα 125 κομμάτια και για το λόγο αυτό, υπάρχει και η σχετική αρίθμηση στην κεντρική κονσόλα. Το σύνολο των επεμβάσεων της ΑΒΤ στο RSQ8, πλησιάζει σε κόστος τα €70.000.

Δείτε επίσης: Με 750 ίππους το Audi RS6 (VIDEO)

Advertisement

Audi RS Q8 by Lumma: Πιο άγριο, δεν γίνεται! 

Πως θα είναι το Audi A9 E-Tron

Advertisement