Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Audi RS6 Avant στο Nurburgring (VIDEO)

Ελλάδα 1:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Audi RS6 Avant στο Nurburgring (VIDEO)

ΝΕΑ

Το Audi RS6 Avant στο Nurburgring (VIDEO)

ΝΕΑ

Παρά το γεγονός ότι προσφέρει το χώρο και την πρακτικότητα ενός κανονικού ακινήτου, το τελευταίας γενιάς RS6 Avant είναι ένα μοναδικό αυτοκίνητο επιδόσεων από την Audi και μπορεί να το αποδείξει στην πίστα του Nurburgring.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε στο video το supercar με «μανδύα» station wagon με έναν πολύ καλό οδηγό στο τιμόνι, έκανε μερικές πολύ εντυπωσιακές προσπεράσεις και όχι μόνο μέσα στην απαιτητική πίστα του Nurburgring.

Παρά το βάρος των 2.150 κιλών, το RS6 Avant χρειάζεται μόνο 3,5 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση και θα φτάσει στα 250 χλμ./ώρα (ή προαιρετικά στα 306 χλμ./ώρα) της τελικής ταχύτητας. Η απόδοση αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στους 600 ίππους του V8 των 4 ,0 λίτρων που διαθέτει δύο turbo και ήπιο υβριδικό σύστημα 48 volt, ενώ αποδίδει και μέγιστη τιμή ροπής 81,6 kgm.

Advertisement
Advertisement

Το RS6 Avant διαθέτει επίσης quattro τετρακίνηση της Audi, με μεταφορά έως και του 85 τοις εκατό της ισχύος στους πίσω τροχούς υπό συνθήκες, τετραδιεύθυνση και ανάρτηση με ρύθμιση της απόστασης από το έδαφος αλλά και της σκληρότητας. Όλα τα παραπάνω, όπως φαίνεται και στο video, είναι αρκετά για να δώσουν στον οδηγό τη δυνατότητα να κινηθεί σε ρυθμούς που μόνο σε station wagon δεν παραπέμπουν, με σιγουριά και ασφάλεια.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Στην πίστα με το Audi R8 Green Hell (VIDEO)

Με 750 ίππους το Audi RS6 Avant της ABT (VIDEO)

Advertisement

To νέο Audi E-Tron GT θα παράγεται δίπλα στο R8