Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Audi RS 6 Avant της ΜΤΜ, τα έχει… 1.001!

Ελλάδα 16:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Audi RS 6 Avant της ΜΤΜ, τα έχει… 1.001!

ΝΕΑ

Το Audi RS 6 Avant της ΜΤΜ, τα έχει… 1.001!

ΝΕΑ

Ένας από τους πιο γνωστούς βελτιωτές των μοντέλων του Ομίλου VW, είναι η MTM που αυτή τη φορά ξεπερνά κάθε προηγούμενο, παρουσιάζοντας τον πύραυλο εδάφους- εδάφους με τη μορφή του Audi RS 6 Avant και απόδοση 1.001 ίππων!

Advertisement
Advertisement

Οι τεχνικοί της MTM παρουσίασαν την τελευταία τους δημιουργία σε ένα… πολικό περιβάλλον με χιόνια, που πηγαίνει ασορτί με το Audi RS 6 Avant που έχουν ετοιμάσει.

Οι 1.001 ίπποι και τα 1.250 Nm της ροπής από έναν κινητήρα με χωρητικότητα 4,0 λίτρων μπορεί να είναι κάτι που βλέπει συχνά κάποιος που ασχολείται με τα dragster και τον κόσμο της βελτίωσης γενικότερα. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι μόνο όμως η απόδοση του αυτοκινήτου που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Advertisement
Advertisement

Είναι και η εμφάνιση αλλά και το στήσιμό του, για να μπορεί ο οδηγός να βλέπει το αποτέλεσμα της βελτίωσης, όχι μόνο στις ευθείες που θα κυνηγά τα 330 χλμ./ώρα της τελικής ταχύτητας του αυτοκινήτου. Μετά τις επεμβάσεις τους στον V8, η απόδοση από τους 621 έφτασε τους 1.001 ίππους και η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ/ώρα, είναι πλέον υπόθεση 2,5 δευτερολέπτων (από 3,4 δλ. του εργοστασιακού).

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το ότι από στάση, το RS 6 Avant της MTM φτάνει στα 200 χλμ./ώρα, μόλις σε 7,9 δευτερόλεπτα. Η πρόταση της MTM φυσικά και δεν αφορά μόνο στη βελτίωση του κινητήρα αλλά περιλαμβάνει επεμβάσεις και στα φρένα, στην ανάρτηση και την αεροδυναμική του αμαξώματος. Για λεπτομέρειες επί όλων των παραπάνω, καθώς και για τις σχετικές τιμές, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την εταιρεία, που κάθε περίπτωση την αντιμετωπίζει ξεχωριστά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Eπιδόσεις με συνδρομή; Ευχαριστώ δεν θα πάρω!
Όμιλος Βασιλάκη: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της FCA Greece
Ξεκίνησε η παραγωγή της ηλεκτρικής Ducati MotoE (+video)