Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Apple Car θα έχει κορυφαίο λειτουργικό σύστημα

Ελλάδα 17:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Apple Car θα έχει κορυφαίο λειτουργικό σύστημα

ΝΕΑ

Το Apple Car θα έχει κορυφαίο λειτουργικό σύστημα

ΝΕΑ

Ένα σύστημα που θα αναλαμβάνει τα πάντα μέσα στο αυτοκίνητο της ετοιμάζει η Apple.

Advertisement
Advertisement

Αυτό θα είναι εφάμιλλο με τα συστήματα της Tesla όσον αφορά την ευκολία του οδηγού και των επιβατών.

Μπορεί το αυτοκίνητο της Apple να καθυστερεί αισθητά, με την ομάδα εξέλιξης να αποχωρεί πρόσφατα και να ανασυντάσσετε εκ νέου, και τον κόσμο να αμφιβάλει, ωστόσο η δημοφιλής εταιρεία έχει βάλει πλώρη για κάτι σπουδαίο. Αυτό φαίνεται από τις πυρετώδεις προετοιμασίες και τις δηλώσεις των ανθρώπων της Apple που έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για το πρώτο τους αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Για αυτό και θα έχει αρκετά τσιμπημένη τιμή αγοράς σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις. Το alter ego της Tesla φιλοδοξεί με την πρώτη κιόλας απόπειρα να φθάσει ή ακόμη και να ξεπεράσει τα αυτόνομα συστήματα που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Να μπορεί δηλαδή το Apple Car να φροντίζει τα πάντα μέσα στο αυτοκίνητο κάνοντας τη ζωή των επιβατών παιχνιδάκι.

Το σύστημα -για το οποίο επιστρατεύτηκαν Κορεάτες ειδικοί- θα αφορά την ψυχαγωγία, την πλοήγηση, τον κλιματισμό ή την αυτόνομη οδήγηση και θα αποτελέσει ένα super εργαλείο στη φαρέτρα της Apple, έτσι ώστε να δημιουργήσει τον ίδιο ντόρο όπως έπραξε και με το μοναδικό της smartphone.

Advertisement

Ο αρχικός στόχος της Apple ήταν να μπορεί να παρουσιάσει σε πρώτη φάση το δικό της concept car μέσα στο 2023, για να μπορέσει να είναι έτοιμη για τελικό λανσάρισμα ενός αυτόνομου ηλεκτρικού αυτοκινήτου μέσα στο 2025.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Apple Car: Αλλαγή σχεδίων και πλήρως αυτόνομο
Πως θα θέλατε να είναι το Apple Car;
Συμμαχία της Ferrari με πρώην σχεδιαστές της Apple