Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το απόλυτο τέρας: Το Mega Raptor με θέσεις για 10 επιβάτες!

Ελλάδα 1:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το απόλυτο τέρας: Το Mega Raptor με θέσεις για 10 επιβάτες!

ΝΕΑ

Το απόλυτο τέρας: Το Mega Raptor με θέσεις για 10 επιβάτες!

ΝΕΑ

Στους Αμερικάνους αρέσουν τα μεγάλα μεγέθη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως το τερμάτισαν.

Advertisement
Advertisement

Το μεγάλο ποτέ δεν είναι αρκετό για τους Αμερικάνους. Και στα pick-up τίποτα δεν τους αρκεί ως προς το μέγεθος και τις ικανότητές τους.

Η MegaRexx παρουσίασε το SVN Custom, μια παραλλαγή του Ford F-250 σχεδιασμένη για βέλτιστη χωρητικότητα επιβατών.

Γνωστή για τη δημιουργία τολμηρών μοντέλων της σειράς F, η MegaRexx ανέλαβε το πιο φιλόδοξο πρόγραμμά της με το SVN Custom.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας τη ζωή του ως ένα 2022 F-250 Super Duty Crew Cab Long Wheelbase XLT 4×4, το SVN Custom διαθέτει μια ξεχωριστή σταθερή οροφή αλουμινίου.

Αυτή η μετατροπή κλείνει την καρότσα, παρέχοντας χώρο για μια πολύ μεγαλύτερη καμπίνα. Το όχημα φιλοξενεί πλέον τρίτη και τέταρτη σειρά καθισμάτων.

Advertisement

Η διαμόρφωση είναι ενδιαφέρουσα: δύο μπροστινά καθίσματα, τριθέσια δεύτερη σειρά, δύο μεμονωμένα καθίσματα τρίτης σειράς και μια τέταρτη σειρά εξοπλισμένη με τρία πτυσσόμενα καθίσματα που προέρχονται από ένα Ford Expedition.

Οι σημαντικές αλλαγές επεκτείνονται πέρα από τη διάταξη των καθισμάτων. Το μεγάλο pick-up είναι αρκετά ψηλωμένο χάρη στην ειδική ανάρτηση και τα τεράστια ελαστικά.

Advertisement

Αξιοσημείωτο είναι ότι το SVN Custom διατηρεί την αρχική διαμόρφωση του συστήματος κίνησης. Ο εργοστασιακά τοποθετημένος 6,7 λίτρων turbo-diesel Power Stroke V8, που αποδίδει 475 ίππους και εντυπωσιακή ροπή 1.423 Nm ροπής, παραμένει χωρίς αλλαγές.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων, μεταφέροντας ισχύ και στους τέσσερις τροχούς.

Advertisement

Στα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων, είσοδος χωρίς κλειδί με τηλεχειρισμό, αισθητήρες και κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα infotainment 8 ιντσών που τροφοδοτείται από το λογισμικό Sync 3 της Ford.

Η τιμή του στις ΗΠΑ φθάνει τα 195.000 δολάρια, λεφτά που είναι εξωφρενικά ακόμα και για τους Αμερικάνους. Όμως το Mega Raptor ήδη έχει προκαλέσει αρκετή αίσθηση και σίγουρα θα βρει αρκετούς πελάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τόσα… άλματα με Pick-up σε ελληνικό έδαφος δεν έχεις ξαναδεί (+video)
Ζήσαμε το απόλυτο σκοτάδι κάτω από τη λεωφόρο Κηφισού (+Video)
Στο χωράφι και στη λαϊκή με 507 άλογα!