Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε ποιον ανήκει αυτό το απίστευτο αυτό γιοτ;

Ελλάδα 10:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε ποιον ανήκει αυτό το απίστευτο αυτό γιοτ;

ΝΕΑ

Σε ποιον ανήκει αυτό το απίστευτο αυτό γιοτ;

ΝΕΑ

Ο ιδιοκτήτης πέρασε τις φετινές του διακοπές στο νέο του πολυτελές γιοτ το οποίο μπορείς να νοικιάσεις για 150.000 ευρώ!

Advertisement
Advertisement

O Zlatan Ibrahimovic είναι γνωστός λάτρης των τεσσάρων τροχών καθώς στη συλλογή αυτοκινήτων του μπορεί να βρει κανείς Ferrari Monza, Lamborghini Urus, Porsche Spyder, Maserati GranTurismo MC Stradale μεταξύ άλλων. Εκτός όμως από τα αυτοκίνητα ο άσσος των γηπέδων λατρεύει και τη θάλασσα με αποτέλεσμα ανά καιρούς να τον έχουμε δει σε πανάκριβα γιοτ και σκάφη αναψυχής.

Η τελευταία προσθήκη στη συλλογή του είναι ένα πολυτελές superyaght της Benetti με το οποίο ο Ibrahimovic απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχε στη διάθεσή του το 34,6 μέτρων «Unknown» (Άγνωστο) το οποίο είναι μόλις το δεύτερο της σειράς 34M Oasis της Benetti. Το πολυτελές γιοτ είναι σε θέση να ταξιδέψει με περίπου 10 κόμβους, φιλοξενεί 10 άτομα, ενώ η αυτονομία του αγγίζει τα 3.107 ναυτικά μίλια ή τα 5.000 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Ίσως το πιο εντυπωσιακό σημείο του γιοτ είναι το πίσω ανοιχτό κατάστρωμα. Το Oasis Deck όπως το έχει ονομάσει η εταιρεία, είναι ουσιαστικά ένα τεράστιο μπαλκόνι στον ωκεανό το οποίο περιλαμβάνει τραπεζαρία, καθιστικό, χώρο διασκέδασης και ηλιοθεραπείας με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η «μικρή» πισίνα που βρίσκεται στο κέντρο του καταστρώματος και στο εμπρός μέρος είναι κλεισμένη με διαφανές τζάμι, ενώ στο κάτω μέρος εφάπτεται με την επιφάνεια της θάλασσας.

Για εκείνους που θελήσουν να ζήσουν την εμπειρία των διακοπών του Zlatan Ibrahimovic υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης του γιοτ. Απλά θα πρέπει να δαπανήσει περίπου 150.000 ευρώ για μια εβδομάδα προκειμένου να ξαπλώσει στο ξύλινο κατάστρωμα του Unknown.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όταν ο Zlatan επισκέφτηκε το Φιοράνο…
Ο Zlatan σε ρόλο «Ghost Rider»
Ο Zlatan κερνάει μια ακόμα Ferrari για τα γενέθλιά του, τον… Zlatan

Advertisement