Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Zlatan σε ρόλο «Ghost Rider»

Ελλάδα 16:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Zlatan σε ρόλο «Ghost Rider»

ΝΕΑ

Ο Zlatan σε ρόλο «Ghost Rider»

ΝΕΑ

Ο Zlatan Ibrahimovic μας έχει απασχολήσει κατά καιρούς με την αγάπη που δείχνει για τα γρήγορα αυτοκίνητα, ενώ τώρα, με την ειδική παραγγελία στη Harley Davidson, δείχνει και το γούστο του στις μοτοσικλέτες.

Advertisement
Advertisement

Ο Σουηδός mega star -μετά τον Μarcus Berg– ποδοσφαιριστής, είναι μεγάλος λάτρης εκτός των supercars και των μοτοσυκλετών και ιδιαίτερα εκείνων της Harley Davidson.

Μια από τις αγαπημένες του μοτοσικλέτες, είναι αυτή με την οποία έκανε μια βόλτα με στιλ «Ghost Rider» (από την ομόνυμη κινηματογραφική ταινία με τον Nicolas Cage). Η V-Rod του Zlatan σε μαύρο ματ χρώμα και ο ίδιος με την εμφάνιση που παραπέμπει στον κινηματογραφικό ήρωα, συνθέτουν μια εικόνα πολύ εντυπωσιακή για το Σουηδό άσο του ποδοσφαίρου.

Advertisement
Advertisement

Η ανάρτηση στο Instagram είναι δική του και έχει βάλει λεζάντα τον τίτλο της ταινίας και όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral. Η Harley-Davidson VRSC (που αναλύεται σε «V-twin Racing Street Custom») και είναι γωστή ως V-Rod, ήταν στην παραγωγή από το 1999 έως το 2017 και έχει αφήσει εποχή λόγω των υψηλών επιδόσεών της. Η αλήθεια είναι βέβαια, πως ο Ibra έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις μαύρες μοτοσικλέτες και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες στο προφίλ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Harley-Davidson αποσύρεται από τη Ρωσία
Harley-Davidson Livewire εναντίον Tesla Model S (+video)
Ο Zlatan κερνάει μια ακόμα Ferrari για τα γενέθλιά του, τον… Zlatan

Advertisement

 

 

Advertisement