Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Hyundai Santa Fe στην Φρανκφούρτη

Ελλάδα 21:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ανανεωμένο Hyundai Santa Fe στην Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Hyundai Santa Fe στην Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Με φρέσκια εμφάνιση και αναβαθμίσεις στο πρότυπο ενός facelift, το ανανεωμένο Santa Fe έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση επί ευρωπαϊκού εδάφους στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Η Hyundai αναβαθμίζει την εικόνα της στα οχήματα με εκτός δρόμου δυνατότητες, αφού στους επόμενους μήνες αναμένονται τόσο το νέο Tucson (ο αντικαταστάτης του ix35), όσο και το μικρότερο Creta. Προς το παρόν, στο επίκεντρο της επικαιρότητας στέκεται η crossover εκδοχή του i20 (η Active) με υπερυψωμένο αμάξωμα, και πολύ πιο πάνω στην γκάμα το facelift Santa Fe. Εξωτερικά, το μεγαλύτερο -για την Ευρώπη- SUV της Hyundai ξεχωρίζει από τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με ενσωματωμένα LED ημέρας, τη νέα μάσκα, και τα ελαφρώς διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα.

New Santa Fe (4)

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την κορεατική εταιρία, στο εσωτερικό η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιείται είναι βελτιωμένη, ενώ το σύστημα πολυμέσων είναι τελευταίας γενιάς και συνδυάζεται με μεγαλύτερη οθόνη αφής. Επίσης, υπάρχουν περισσότερα και πιο σύγχρονα συστήματα άνεσης και ασφάλειας (π.χ. το αυτόνομο φρενάρισμα, η ανίχνευση τυφλού σημείου κ.α.), ενώ η 2η σειρά καθισμάτων μπορεί να σύρεται επιπλέον 15 mm (συνολικά 270 mm) για να διαμορφώνεται μεγαλύτερος χώρος για τις αποσκευές.

New Santa Fe (6)

Εδώ να πούμε πως η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον βενζίνης 2.4 GDI με 188 PS, ενώ η σειρά των ντίζελ αποτελείται από την έκδοση 2.0 CRDi με τους 150 PS και την κορυφαία 2.2 CRDi με 200 PS. Από πλευράς μετάδοσης υπάρχουν μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια με 6 σχέσεις, ενώ ανάλογα με την έκδοση κινητήρα υπάρχει και τετρακίνηση.

Advertisement

New Santa Fe (8)

New Santa Fe (7)

Advertisement

New Santa Fe (3)