Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aehra: Θα ταράξει τα νερά στα super SUV;

Ελλάδα 1:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aehra: Θα ταράξει τα νερά στα super SUV;

ΝΕΑ

Aehra: Θα ταράξει τα νερά στα super SUV;

ΝΕΑ

Το Aehra, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό super SUV, όπως το προσδιορίζουν οι δημιουργοί του, θα παρουσιαστεί εντός του Οκτωβρίου ως πρωτότυπο και αναμένεται στην αγορά σύντομα όπως δηλώνουν με σιγουριά.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες παρουσιάσαμε από την ιστοσελίδα τού newsauto.gr τα πρώτα σκίτσα για το Aehra, ένα καινούριο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο θα εξελίξει και θα κατασκευάσει η ομώνυμη νεοφυής ιταλική εταιρεία.

Όπως δήλωσαν οι ιδρυτές της, το όχημά τους θα είναι ένα SUV με πολύ καλές επιδόσεις και θα ξεχωρίζει για τη σχεδίαση του, την τεχνολογία του και τον πολυτελή χαρακτήρα του.

Advertisement
Advertisement

Επανερχόμαστε στο θέμα επειδή αυτή τη φορά ήταν πιο αναλυτικοί για το τι θα είναι το Aehra, όπως και τι αντιπροσωπεύει. Συγκεκριμένα, ο κ. Filippo Perini, επικεφαλής Σχεδιασμού της εταιρείας με έδρα το Μιλάνο, δήλωσε σχετικά: «Το Aehra, γεννήθηκε με σκοπό να ενσωματώσει και να εκφράσει όλες τις σχεδιαστικές δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όπως δεν έχει γίνει ποτέ ως τώρα.

»Το πρώτο SUV τής Aehra συνδυάζει την απαράμιλλη κομψότητα του ιταλικού ντιζάιν με τα καλύτερα υλικά και τις μηχανολογικές εφαρμογές από όλο τον κόσμο. Σκοπός μας είναι να φέρει μια αλλαγή στην εμπειρία που προσφέρουμε στον πελάτη», επισήμανε ο κ. Perini.

Advertisement

O κ. Hazim Nada, συνιδρυτής και Πρόεδρος της εταιρείας, αναφέρθηκε στην αισθητική του καινούργιου αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλου τονίζοντας: «Τα πρώιμα σκίτσα από το πρώτο μοντέλο της Aehra, τα οποία δημοσιεύτηκαν μόλις τέσσερις μήνες έπειτα από την ίδρυσή της, μαρτυρούν τη δέσμευσή μας να παραμείνουμε προσηλωμένοι στη φιλόδοξη στρατηγική μας.

»Αυτή είναι να μεταμορφώσουμε το “οικοσύστημα” της ηλεκτρικής μετακίνησης με αυτοκίνητα, ο σχεδιασμός των οποίων θα προκαλεί έντονα συναισθήματα και θα διακρίνονται για την αεροδυναμική απόδοσή τους», κατέληξε ο κ. Nada.

Advertisement

Οι δύο άντρες απέφυγαν να αναφέρουν οτιδήποτε για τις τεχνικές λεπτομέρειες τού νέου αμιγώς ηλεκτρικού SUV μοντέλου της Aehra. Ωστόσο, είπαν ότι εντός του Οκτωβρίου, τρέχοντος έτους, θα παρουσιάσουν το πρωτότυπο του SUV, ενώ η παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2025.

Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε, εντός του 2023 θα παρουσιάσουν το πρωτότυπο ενός ακόμα μοντέλου τους το οποίο θα είναι μια αμιγώς ηλεκτρική μπερλίνα. Ως εμπορικό στόχο έχουν κυρίως τις αγορές τόσο των χωρών Αραβικών Εμιράτων όσο και της Ευρώπης, της Κίνας και των ΗΠΑ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aehra: Οι Ιταλοί στήνουν την δική τους Tesla
LG Chem: Θερμοανθεκτικό υλικό για αντιπυρική προστασία
Γιατί τα υπέρβαρα ηλεκτρικά είναι πιο επικίνδυνα;