Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το 4χρονο ξαναχτυπά με Tesla 1.000+ ίππων! (+video)

Ελλάδα 14:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το 4χρονο ξαναχτυπά με Tesla 1.000+ ίππων! (+video)

ΝΕΑ

Το 4χρονο ξαναχτυπά με Tesla 1.000+ ίππων! (+video)

ΝΕΑ

Ο 4χρονος γιος του Κενάν Σοφούογλου ξαναχτυπά αυτήν τη φορά πίσω από το τιμόνι ενός Tesla Model S Plaid.

Advertisement
Advertisement

Ο πιο επιτυχημένος αναβάτης αγώνων μοτοσικλέτας στην Τουρκία είναι ο Κενάν Σοφούογλου. Ο βετεράνος πλέον αναβάτης κατάκτησε 5 τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport και τώρα είναι ο μέντορας του επίσης πρωταθλητή Τόπρακ Ραζγκατλίογλου.

Ο Σοφούογλου έχει έναν μικρό γιο ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις έχει αφήσει το κοινό άναυδο με τις οδηγικές του ικανότητες. Ο μικρός Ζαΐν Σοφούογλου έχει οδηγήσει καρτ, μοτοσικλέτα motocross, μοτοσικλέτα touring, ακόμα και μια Ferrari SF90 και τώρα ήρθε η ώρα να μάθει από την καλή και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Υπό τις οδηγίες του πατέρα του Κενάν, ο 4χρονος Ζαΐν Σοφούογλου βρέθηκε πίσω από το τιμόνι ενός Tesla Model S Plaid. Μιλάμε για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με 3 ηλεκτροκινητήρες και απόδοση 1.020 ίππους με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα που ξεπερνάει τα 320 χλμ./ώρα.

Advertisement

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram εμφανίζεται ο μικρός Ζαΐν στη θέση του οδηγού έχοντας δίπλα του τον πρωταθλητή WSBK, Τόπρακ Ραζγκατλίογλου. Ο 4χρονος επιταχύνει το Tesla από στάση μέχρι τα 200 χλμ./ώρα κρατώντας με άνεση το αεροπορικού τύπου τιμόνι του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια ο πιτσιρικάς κάνει μερικά ντριφτ και ντόνατς με το ηλεκτρικό Tesla πριν το παραδώσει ξανά στον πατέρα του και τον Τόπρακ. Χωρίς αμφιβολία, ο πιτσιρικάς έχει πάρει τα γονίδια του πατέρα του…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πώς η Tesla αδειάζει τους πελάτες της;
Πως τα ηλεκτρικά αποκτούν έξτρα άλογα με εύκολο τρόπο;
Πόσο κοστίζει η ρεζέρβα του Tesla Cybertruck;