Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει η ρεζέρβα του Tesla Cybertruck;

Ελλάδα 17:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει η ρεζέρβα του Tesla Cybertruck;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει η ρεζέρβα του Tesla Cybertruck;

ΝΕΑ

Αν θέλεις να έχεις ρεζέρβα στο νέο ηλεκτρικό pick up της Tesla θα πρέπει να την πληρώσεις.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στα εντυπωσιακά γκάτζετ και τεχνολογίες που διαθέτει το νέο Tesla Cybertruck υπάρχουν και κάποια στοιχεία που στην καλύτερη περίπτωση μπορούν να χαρακτηριστούν ως περίεργα. Για παράδειγμα, το ηλεκτρικό pick up της Tesla έχει κατηγορηθεί για τη μικρή του αυτονομία από την μπαταρία, στην έλλειψη ρεζέρβας και τον περιορισμένο χώρο αποθήκευσης στην καρότσα.

Ιδιαίτερα στην περίπτωση του χώρου στο πίσω μέρος η κριτική είναι δικαιολογημένα σκληρή. Εκτός από την έτσι κι αλλιώς μικρή σε μήκος καρότσα, αν αναλογιστούμε ότι το σύστημα επέκτασης της αυτονομίας που πουλάει ξεχωριστά η Tesla και η έξτρα ρεζέρβα που επίσης πωλείται ξεχωριστά, έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται στην καρότσα, τότε πραγματικά δε μένει καθόλου χώρος αποθήκευσης.

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος τώρα που το Cybertruck δεν έχει χώρο τουλάχιστον για ρεζέρβα και πρέπει να τοποθετηθεί στην καρότσα είναι ο συνολικός σχεδιασμός του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, κάτω από το πάτωμα που θα μπορούσε να μπει μια ρεζέρβα υπάρχουν αμέτρητα συστήματα όπως συμπιεστές, ρεζερβουάρ αέρα, ηλεκτρονικά συστήματα, το scuba pack για προστασία της μπαταρίας και φυσικά το Gear Locker που έχει σχεδιαστεί για αποθήκευσης μικροαντικειμένων.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Tesla χρεώνει για το κιτ της ρεζέρβας 1.150 ευρώ το οποίο εκτός από τον τροχό περιλαμβάνει την ειδική ζώνη δεσίματος στην καρότσα, έναν υδραυλικό γρύλο, ένα κλειδί και γάντια. Το ελαστικό είναι Goddyear AT 20 ιντσών και πραγματικά πιάνει σχεδόν τη μισή καρότσα του Cybertruck.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Tesla μειώνει την τιμή του Model Y στην Ελλάδα
Υπόγειες μετακινήσεις στο Λας Βέγκας με Tesla Cybertruck;
Άκυρο για το Tesla Cybetruck στην Ευρώπη;

Advertisement