Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Την «είδε» drifter με αγροτικό και την πάτησε (+video)

Ελλάδα 1:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Την «είδε» drifter με αγροτικό και την πάτησε (+video)

ΝΕΑ

Την «είδε» drifter με αγροτικό και την πάτησε (+video)

ΝΕΑ

Ο οδηγός του θηριώδους αγροτικού την «είδε» Ken Block, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ενός θεατή.

Advertisement
Advertisement

Toyota Supra, Mazda MX-5, Nissan 350Ζ… και πόσα ακόμα είναι τα αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει όποιος αναζητά ένα drift car. Από την άλλη, τα αγροτικά δεν έχουν θέση στον κόσμο της πλαγιολίσθησης. Εκτός αν είσαι ο Ken Block και έχεις στην κατοχή σου το Hoonitruck.

Καμία από τις δύο τελευταίες προϋποθέσεις δεν πληρούσε ένας οδηγός από τις ΗΠΑ που θεώρησε πως θα ήταν σώφρον να πειραματιστεί με ένα Chevrolet Silverado.

Παριστάμενος σε ένα αυτοκινητικό event της πατρίδας του, επιχείρησε να ντριφτάρει σε έναν κυκλικό κόμβο, χαρίζοντας μερικές όμορφες εικόνες στου θεατές. Η προσπάθεια του, όμως, μόνο επιτυχής δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, με το Silverado να προσκρούει με σφοδρότητα στο κράσπεδο του πεζοδρομίου.

Advertisement
Advertisement

Η μεγάλη ζημιά που υπέστη ο πίσω άξονας είναι… το λιγότερο, δεδομένου ότι η ασυνείδητη οδηγική συμπεριφορά του έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ενός θεατή που εκείνη την κατέγραφε με το κινητό του την προσπάθεια του οδηγού.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, βλέπουμε την καρότσα του θηριώδους pick-up να παίρνει ανεξέλεγκτη κλίση και να περνάει «ξυστά» από τον νεαρό θεατή.

Αμέσως μετά το συμβάν, δεκάδες παριστάμενοι συνέρευσαν γύρω από το όχημα, ώστε να διαπιστώσουν δια ζώσης τις ζημιές του Silverado.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χωμάτινες περιπέτειες με το νέο Ford F-150 Raptor (video)
Νέο Ford Ranger Raptor Special Edition
Το pick-up της Honda είναι ασταμάτητο (+video)

Advertisement