Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα λέγατε αν έμοιαζε έτσι η επόμενη Alfa Romeo Stelvio;

Ελλάδα 4:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα λέγατε αν έμοιαζε έτσι η επόμενη Alfa Romeo Stelvio;

ΝΕΑ

Τι θα λέγατε αν έμοιαζε έτσι η επόμενη Alfa Romeo Stelvio;

ΝΕΑ

Η παρουσίαση της Alfa Romeo Junior (πρώην Milano) προκάλεσε ταραχή σε πολλά επίπεδα. Ένα από αυτά ήταν το ντιζάιν που ίσως επηρεάσει τις μελλοντικές Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα, η Alfa Romeo πέρασε μία μικρή περιπέτεια με το νέο της μικρό SUV, του οποίου αναγκάστηκε να αλλάξει την ονομασία από Milano σε Junior. Η δημοσιότητα και η έκταση που πήρε το θέμα ήταν αρνητική, αλλά ούτως ή άλλως, το νέο μοντέλο προκάλεσε αρκετούς Alfisti με το ντιζάιν του.

Συνολικά, υπήρχαν παράπονα σχετικά με τη σχεδίαση και η κοινότυπη ατάκα «αυτό δεν είναι Alfa». Αλλά ίσως καλό θα ήταν να συνηθίσουμε αυτή τη σχεδιαστική προσέγγιση, διότι είναι πολύ πιθανό η ιταλική εταιρεία να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο.

Αυτό τουλάχιστον φαντάζονται ορισμένοι σχεδιαστικές ψηφιακού περιεχομένου. Συγκεκριμένα, ο γνωστός στα social media ως Theottle, δημιούργησε μέσω CGI την Alfa Romeo Stelvio επόμενης γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Ουσιαστικά, χρησιμοποίησε μία Maserati Grecale ως βάση, για να δημιουργήσει μία ψηφιακή Stelvio επόμενης γενιάς. Ο Theottle παρουσίασε μέσω ενός βίντεο τη διαδικασία, όπου φαίνεται να αξιοποιεί τα χαρακτηριστικά της Junior σε συνδυασμό με αυτά της Grecale, με αποτέλεσμα μία Stelvio δεύτερης γενιάς.

Η Alfa Romeo έχει ήδη ανακοινώσει ότι η παρουσίαση της νέας Stelvio θα πραγματοποιηθεί κατά το δεύτερο μισό του 2025.

Συνεπώς, είναι λογικό οι ψηφιακοί σχεδιαστές ή οι καταναλωτές και οι Alfisti να σκέφτονται, πως το ντιζάιν της θα φέρει περισσότερο στα τελευταία μοντέλα και όχι στα παλαιότερα, όπως είναι για παράδειγμα η Tonale.