Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα δούμε στο Ντιτρόιτ;

Ελλάδα 1:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα δούμε στο Ντιτρόιτ;

ΝΕΑ

Τι θα δούμε στο Ντιτρόιτ;

ΝΕΑ

Για μία ακόμη φορά, το NewsAuto.gr θα προσφέρει την πιο άμεση και έγκυρη κάλυψη μίας μεγάλης έκθεσης αυτοκινήτου. Μεταδίδοντας σε απευθείας σύνδεση όλες τις παρουσιάσεις των εταιρειών και αποκαλύπτοντας τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν το 2016 αλλά και τα πρωτότυπα των επόμενων ετών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Μεταξύ άλλων θα δείτε:

Acura/Honda
Η Acura είναι η πολυτελής θυγατρική της Honda για την αγορά των ΗΠΑ και στην προσεχή έκθεση του Ντιτρόιτ θα παρουσιάσει το Precision Concept, ένα πρωτότυπο μοντέλο το οποίο θα προαναγγέλλει ένα sedan επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

BMW
Έχει αποκαλυφθεί διαδικτυακά εδώ και μήνες, την έχουμε απολαύσει σε video, έχει αρχίσει η παραγωγή της, όμως το ευρύ κοινό θα δει για πρώτη φορά από κοντά την M2 Coupe. Εφοδιάζεται με το γνωστό 6κύλινδρο σε σειρά M TwinPower Turbo, χωρητικότητας 2.979 cc, που σε αυτή την περίπτωση έχει μέγιστη ισχύ 370 PS και χαρίζει 0-100 km/h σε 4,3 sec.

Advertisement

Ford
Ένα σύντομο video, με το οποίο προαναγγέλλει μία πρεμιέρα στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ ανέβασε στο youtube η Ford. Το λογικό συμπέρασμα είναι ότι πρόκειται για την ανανεωμένη έκδοση του Mondeo Hybrid (ονομάζεται Fusion στις ΗΠΑ).

Advertisement

Infiniti
Η θυγατρική της Nissan ανανεώνει το QX60, το μεγάλο SUV με επταθέσια διάταξη του εσωτερικού. Ο «μικρός» κινητήρας turbo των 2,5 lt. αποδίδει συνολικά 250 ίππους και συνδυάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ, ενώ ο μεγαλύτερος V6 των 3,5 lt έχει ισχύ 265 PS.

Kia
Το πρωτότυπο Telluride, ένα μεγάλο και πολυτελές SUV θα παρουσιάσει η Kia στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Η πρώτη φωτογραφία μας δείχνει ότι πρόκειται για ένα μακρύ αμάξωμα (πιθανώς με επταθέσιο εσωτερικό).

Advertisement

Lexus
Ένα μεγάλο σπορ coupe θα βρίσκεται στο περίπτερο της Lexus, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Θα βασίζεται στο πρωτότυπο LF-LC και η ισχύς του θα ξεπερνά κατά πολύ τους 400 ίππους.

Mercedes
Την άνοιξη του 2016 θα λανσαριστεί η νέα E-Class στην ευρωπαϊκή αγορά. Θα είναι υπερπολυτελής και για πρώτη φορά θα φέρει σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης. Θα αναλαμβάνει την αλλαγή λωρίδας σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, αποτρέποντας ατυχήματα και αφαιρώντας το άγχος από τον οδηγό.

Porsche
Πρεμιέρα θα κάνει η κορυφαία έκδοση της 911. Με 540 ίππους για την Turbo και 580 για την Turbo S, ο boxer 3.8 με το διπλό turbo φθάνει στα όριά του.