Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Subaru Forester και Impreza STI στο Ντιτρόιτ

Ελλάδα 18:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Subaru Forester και Impreza STI στο Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Subaru Forester και Impreza STI στο Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Η Subaru μαγειρεύει εδώ και καιρό ένα εξελιγμένο WRX STI με τον κωδικό S209. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση που θα δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο, μαζί όμως με άλλα δυο αυτοκίνητα, επίσης αρκετά προικισμένα με την τεχνογνωσία και την τεχνολογία της εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τα Forester STI και Impreza STI θα αποτελέσουν τα κορυφαία μοντέλα στο περίπτερο της Subaru στην έκθεση που θα λάβει χώρα στην Αμερική μεταξύ 11 και 13 Ιανουαρίου. Το προσωνύμιο “STI” δεν φαντάζει παράξενο που θα φιλοξενηθεί στο Forester, με το SUV να νιώθει οικεία με τις αναβαθμισμένες εκδόσεις, αφού ξεκίνησε ως Forester tS στην ιαπωνική αγορά το 2014 ενώ ακολούθησε μια παρόμοια έκδοση για την Αυστραλία το 2016. Το συμπαγές crossover χαρακτηρίζεται από μια ποικιλία αεροδυναμικών εξαρτημάτων για το αμάξωμα προερχόμενα από το concept, τροχούς 19 ιντσών και φρένα της Brembo με εξαπίστονες δαγκάνες. Δεν είναι υπερβολικά συναρπαστικό, θα μπορούσαν να πουν κάποιοι, αλλά παρ ‘όλα αυτά είναι ενδιαφέρον να δούμε το σήμα STI σε ένα crossover.

Subaru-forester-sti-concept-2019-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Το άλλο concept της Subaru Tecnica International βασίζεται στο JDM Impreza, εξοπλισμένο με μια σειρά προσαρμοσμένων εξαρτημάτων μέσα και έξω. Αυτό φορά επίσης ένα διακριτικό κιτ αμαξώματος που βελτιώνει την αεροδυναμική συμπεριφορά και μερικές οπτικές αναβαθμίσεις, αν και τίποτα αξιομνημόνευτο. Οι εικόνες του εσωτερικού δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά η Subaru λέει ότι η καμπίνα υιοθετεί μπορντό επένδυση με “υψηλού επιπέδου υφή”, όπως χαρακτηριστικά την αποκαλεί, με ότι σημαίνει αυτό. Τα δύο μοντέλα STI θα δείτε στο Tokyo Auto Salon δίπλα στα Levorg Wagon και WRX STI – αμφότερα εξοπλισμένα με προσαρμοσμένα ειδικά τμήματα.

Subaru-impreza-sti-concept-tsiro-640