Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο ηλεκτρικό SUV από την Infiniti στο Ντιτρόιτ

Ελλάδα 19:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο ηλεκτρικό SUV από την Infiniti στο Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Νέο ηλεκτρικό SUV από την Infiniti στο Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Η Infiniti μπαίνει δυνατά στο πεδίο του «ηλεκτρισμού» αφού ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό της SUV. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στο Ντιτρόιτ σε πρωτότυπη μορφή, αποκαλύπτοντας παράλληλα και μια νέα σχεδιαστική γραμμή ειδικά για τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα που θα ακολουθήσουν.

Το πρωτότυπο αυτό θα πατά πάνω σε μια νέα πλατφόρμα ειδικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και με βάση το πρώτο σκίτσο που δόθηκε στη δημοσιότητα θα έχει ένα αρκετά δυναμικό αμάξωμα.

Στόχος της Infiniti είναι από το 2021 να έχει στη γκάμα της μοντέλα αμιγώς ηλεκτρικά (ένα από αυτά θα είναι και το ηλεκτρικό SUV που θα προκύψει από το πρωτότυπο), καθώς και μοντέλα με υβριδικό σύστημα κίνησης.

Advertisement
Advertisement

Άλλωστε, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Roland Krueger: «Το όραμα της Infiniti ως μια πολυτελής μάρκα, είναι να προσφέρει ένα πλήρες πορτφόλιο όμορφα σχεδιασμένων ηλεκτρικών οχημάτων στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Θα επικεντρωθούμε ώστε να εξελίξουμε όλη τη γκάμα μας στο πεδίο των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων και των υβριδικών».