Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα δούμε από τη Ferrari στις 16 Μαρτίου; (+video)

Ελλάδα 13:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα δούμε από τη Ferrari στις 16 Μαρτίου; (+video)

ΝΕΑ

Τι θα δούμε από τη Ferrari στις 16 Μαρτίου; (+video)

ΝΕΑ

Με ένα σύντομο και ουδόλως αποκαλυπτικό video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ferrari μας προετοιμάζει για ένα νέο special μοντέλο που θα παρουσιάσει στις 16 Μαρτίου.

Advertisement
Advertisement

Με τις φήμες να κάνουν λόγο για ανοιχτή Roma, όλοι οι φίλοι της μάρκας και όχι μόνο περιμένουν να δουν τι κρύβει η κουκούλα του νέου μοντέλου της Ferrari.

Στο σύντομο video που έχουμε και εδώ, η Ferrari από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram μας προετοιμάζει για ένα νέο μοντέλο. Μάλιστα, η ίδια το χαρακτηρίζει ως special και πρόκειται να το αποκαλύψει πλήρως στις 16 Μαρτίου. Αυτό που βλέπουμε εμείς στο σύντομο video, είναι το τιμόνι από δέρμα και ανθρακόνημα, πίσω από το οποίο διακρίνεται και το αριστερό paddle για τις αλλαγές των ταχυτήτων.

Ελαφρώς διακρίνεται επίσης και το «manettino»- ο διακόπτης για την επιλογή προγράμματος οδήγησης που είναι τοποθετημένος στο κάτω δεξί μέρος του τιμονιού. Αν λάβουμε υπόψη τους ήχους που ακούγονται στο video, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δούμε το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Ferrari- αν και πιο πιθανό μοιάζει να κρύβεται κάτω από την κουκούλα η Roma Spider. Θα κάνουμε υπομονή λοιπόν, μέχρι τις 16 του μήνα.

Advertisement
Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferrari (@ferrari)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κράτη απαγορεύουν το Tik Tok, οι κατασκευαστές το έχουν ως στάνταρ
Ελλάδα: Που καταγράφονται τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα;
Επιστροφή στις πίστες για τη Μaserati