Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι συμβαίνει όταν βάλεις εν κινήσει 1η σε ένα Ford Ranger; (+vid)

Ελλάδα 12:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι συμβαίνει όταν βάλεις εν κινήσει 1η σε ένα Ford Ranger; (+vid)

ΝΕΑ

Τι συμβαίνει όταν βάλεις εν κινήσει 1η σε ένα Ford Ranger; (+vid)

ΝΕΑ

Ο Mike από το Auto Vlog δείχνει τι συμβαίνει όταν επιλέξετε στο χειροκίνητο κιβώτιο του αυτοκινήτου σας την πρώτη σχέση όταν αυτό κινείται με 104 km/h. Δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση αυτού του άτυχου Ford Ranger…

Advertisement
Advertisement

Στο παρελθόν έχουμε δει διάφορα ευτράπελα, ότι γκάφα μπορεί να φανταστεί κανείς. Ενώ στο προηγούμενο βίντεο είδαμε το Ranger να μην καταστρέφεται με την επιλογή της όπισθεν στο κιβώτιο, ο Mike ήθελε πραγματικά να δοκιμάσει το σύνθημα “Built Ford Tough” με μια σχεδόν αυτοκτονική κίνηση βάζοντας από πέμπτη πρώτη στο χειροκίνητο κιβώτιο.

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι το pick up της Ford του 1994 δεν είναι το ταχύτερο όχημα στον πλανήτη. Δεδομένου ότι είχε μόνο 56 km/h στην πρώτη ταχύτητα, χρειάστηκε πολύς χώρος για να φτάσει τα 65 – ευτυχώς στο ίδιο ήσυχο τμήμα του δρόμου που χρησιμοποιήθηκε στην προηγούμενη δοκιμασία.

Τα μπροστινά γρανάζια δεν είναι τόσο ανόητα όσο αυτά της όπισθεν, έτσι ο Mike θα μπορούσε να τοποθετήσει την πρώτη σχέση ευκολότερα απ΄ ότι την όπισθεν. Σε αντίθεση με το προηγούμενο πείραμα, όπου το όχημα χρειάστηκε χρόνο για να αντιδράσει, εδώ τα πράγματα αποδείχτηκαν απλούστερα.

Advertisement
Advertisement

Η μηχανική αστοχία δεν ήταν τόσο δραματική όσο περιμέναμε. Στην πραγματικότητα, ήταν σχεδόν αθόρυβη. Υπήρξε ένα σιωπηλό κλικ μετά το άφημα του συμπλέκτη και τότε το κιβώτιο παρέδωσε πνεύμα. Μετά τη στάθμευση του pick up, έπρεπε να γίνει το απαραίτητο κάλεσμα της ντροπής στη γυναίκα προκειμένου να έρθει να τον παραλάβει και να τον οδηγήσει στο σπίτι.

Ανυπομονούμε να δούμε την επικείμενη αυτοψία στο παλιό Ranger προκειμένου να δούμε τι ακριβώς πήγε στραβά – θα θέλαμε να στοιχηματίσουμε ότι ήταν συμπλέκτης ή μετάδοση, αλλά ας περιμένουμε να δούμε…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

“Κάρφωσε” την όπισθεν, ενώ ήταν εν κινήσει (video)

Advertisement

Μεγαλώνει η οικογένεια εκδόσεων του Ford Ranger

Jet Ski με… 6.2 Supercharged V8 μοτέρ

 

Advertisement