Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μεγαλώνει η οικογένεια εκδόσεων του Ford Ranger

Ελλάδα 3:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μεγαλώνει η οικογένεια εκδόσεων του Ford Ranger

ΝΕΑ

Μεγαλώνει η οικογένεια εκδόσεων του Ford Ranger

ΝΕΑ

Στην αγορά της Αυστραλίας, το Ranger αποκτά άλλη μια έκδοση, την Wildtrak X και πλέον οι διαθέσιμες προτάσεις από τη Ford καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Advertisement
Advertisement

Τοποθετημένη πάνω από το «κανονικό» Wildtrak στην οικογένεια Ranger, η έκδοση  Wildtrak X έχει προβολείς Bi-LED που παρέχουν 17% μεγαλύτερη απόδοση φωτισμού στο δρόμο και 20% αύξηση της αποδοτικότητας στη μεγάλη σκάλα των φώτων.

Το Ford Ranger Wildtrak X έχει αυτή τη νέα «μπάρα φωτισμού», καθώς επίσης και νέο ηλεκτρικά αναδιπλούμενο κάλυμμα της καρότσας, που μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του πλήκτρου στο ταμπλό αλλά και ενός διακόπτη που έχει εγκατασταθεί στην καρότσα. Άλλα χαρακτηριστικά που προσφέρονται για το Wildtrak X περιλαμβάνουν μοναδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με ματ μαύρο φινίρισμα, μαύρα πρόσθετα φτερά στους θόλους των τροχών, μαύρη μπάρα ενίσχυσης της ακαμψίας στην καρότσα, καθώς και snorkel στο A Pillar.

Advertisement
Advertisement

Συνολικά η οικογένεια εκδόσεων του Ranger, τα μοντέλα Wildtrak, Wildtrak X και Ranger XLT διατίθενται πλέον και με ένα νέο χρώμα που ονομάζεται Alabaster White, ενώ το Ranger Raptor διαθέτει επίσης ένα σκληρό κάλυμμα για την καρότσα. Επιπλέον, η Ford παρουσίασε επίσης το FordPass Connect ως στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις Ranger. «Το Ranger συνεχίζει να προσαρμόζεται, να μεγαλώνει και να επεκτείνει την γκάμα των εκδόσεών του, φέρνοντας πιο στοχευμένες δυνατότητες και χαρακτηριστικά σε αγοραστές της Αυστραλίας, για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ford Australia, Andrew Birkic. «Τώρα, με το Ranger Wildtrak X, παράλληλα με τα αναβαθμισμένα Wildtrak και Ford Performance Ranger Raptor, οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν ακόμη περισσότερο τις εκτός δρόμου δυνατότητες του αυτοκινήτου».

Δείτε ακόμα: Χωρίς αναμονή στην Ελλάδα το Ford Ranger Raptor

Advertisement

Δοκιμή: Νέο Ford Kuga 1.5 EcoBoost

Κάρφωσε την όπισθεν ενώ ήταν εν κινήσει (VIDEO)

Advertisement