Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι συμβαίνει και τα «γυρίζει» ο Μασκ με την Tesla; (+video)

Ελλάδα 10:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι συμβαίνει και τα «γυρίζει» ο Μασκ με την Tesla; (+video)

ΝΕΑ

Τι συμβαίνει και τα «γυρίζει» ο Μασκ με την Tesla; (+video)

ΝΕΑ

Ο Μασκ μέχρι σήμερα δεν έδινε ούτε μισό δολάριο για την προώθηση των Tesla. Αυτό όμως για κάποιον ανεξήγητο λόγο αποτελεί πλέον παρελθόν.

Advertisement
Advertisement

Η Tesla, γνωστή για την αποστροφή του Ίλον Μασκ στις διαφημίσεις, έκανε μια αναπάντεχη στροφή, παρουσιάζοντας την πρώτη της διαφήμιση στο YouTube.

Σπάζοντας την παράδοσή της να μην κάνει διαφημίσεις, η διαφήμιση της Tesla ξεχωρίζει δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και όχι στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Η διαφήμιση αναδεικνύει την τεράστια συλλογή δεδομένων της Tesla από τον στόλο των εκατομμυρίων αυτοκινήτων της, εστιάζοντας σε περίπλοκες λεπτομέρειες ασφαλείας, όπως οι θέσεις των καθισμάτων, η ενεργοποίηση των αερόσακων και η τοποθέτηση του τιμονιού.

Advertisement
Advertisement

Παρόλο που δεν είναι φανταχτερή, η διαφήμιση υπογραμμίζει έντονα τη δέσμευση της Tesla για την ασφάλεια, ειδικά εν μέσω αυξημένου ελέγχου σχετικά με τα περιστατικά Autopilot και Full Self-Driving.

Είναι ενδιαφέρον ότι το κλιπ των 30 δευτερολέπτων όχι μόνο προωθεί την ασφάλεια, αλλά προσφέρει επίσης έναν χορηγούμενο σύνδεσμο για μια 30λεπτη δοκιμαστική οδήγηση του Model 3, του Model S ή του Model X.

Η κίνηση αυτή αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή για τον Ίλον Μασκ, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκφράσει έντονη αντιπάθεια για τη διαφήμιση.

Advertisement

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ετήσιας συνάντησης της Tesla, ο Ίλον Μασκ άφησε να εννοηθεί ότι η εταιρεία μπαίνει δειλά-δειλά στο πεδίο της διαφήμισης.

Αυτή η απροσδόκητη κίνηση θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια αλλαγή στη στρατηγική μάρκετινγκ της Tesla, επιλέγοντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως πλατφόρμα για την παρουσίαση των οχημάτων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δεν έχουν τελειωμό τα παράπονα για τα Tesla
Αποκαλύφθηκε στο Instagram το εσωτερικό του Tesla Cybertruck (+video)
Τι κρύβει η Tesla με την αυτονομία των μοντέλων της;

Advertisement