Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tι σχεδιάζει ο όμιλος BMW για το άμεσο μέλλον;

Ελλάδα 9:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tι σχεδιάζει ο όμιλος BMW για το άμεσο μέλλον;

ΝΕΑ

Tι σχεδιάζει ο όμιλος BMW για το άμεσο μέλλον;

ΝΕΑ

Η BMW είχε πάρα πολλά νέα κατά τη διάρκεια της εταιρικής ενημέρωσης προς τα ΜΜΕ αλλά και το κοινό, μεταξύ των οποίων ήταν και αυτά που είχαν να κάνουν με τους νέους κινητήρες της νέας sedan ναυαρχίδας της αλλά και την παρουσίαση το 2022 της αμιγώς ηλεκτρικής Σειράς 3.

Advertisement
Advertisement

Μεγάλο μέρος της ενημέρωσης, ήταν αφιερωμένο στα νέα οχήματα που θα χρησιμοποιούν μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα και θα κατασκευάζονται στο iFactory της Ουγγαρίας.

Το νέο αυτό εργοστάσιο, θα είναι έτοιμο για παραγωγή από τον Αύγουστο του 2024. Η BMW αυτή την περίοδο εξελίσσει μια νέα γενιά στοιχείων μπαταρίας και με βελτιστοποιημένη χημεία. Όπως ανέφεραν οι ιθύνοντες της εταιρείας, περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος του έτους.

Advertisement
Advertisement

Το σημαντικό σε αυτήν την είδηση είναι πως με τις νέες αυτές εξελίξεις, το κόστος κατασκευής θα περιοριστεί σημαντικά. Αυτό που αναμένεται άμεσα από τη BMW, είναι η παρουσίαση της νέας limo Σειράς 7, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 20 Απριλίου. Η BMW επιβεβαίωσε ότι η Σειρά 7 θα προσφέρεται με νέα γενιά κινητήρων ντίζελ και βενζίνης με βελτιωμένη απόδοση.

Η εταιρεία υπογράμμισε πως το μοντέλο θα χρησιμοποιήσει όλο το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, ενώ θα είναι σε θέση να λειτουργήσει και η αυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 3. Εκτός των παραπάνω, η εταιρεία επιβεβαίωσε πως μέσα στο 2022, θα παρουσιαστεί η νέα iX1 αλλά και η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή της Σειράς 3.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτες εικόνες από τη BMW i7
Έτσι θα είναι οι ανανεωμένες BMW X5 και X6
NHTSA: Ανάκληση αυτοκινήτων BMW

Advertisement