Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι σχεδιάζει η Koenigsegg;

Ελλάδα 6:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι σχεδιάζει η Koenigsegg;

ΝΕΑ

Τι σχεδιάζει η Koenigsegg;

ΝΕΑ

Οι μάρκες που δημιουργούν supercars προφανώς έχουν εκατομμύρια θαυμαστές που περιμένουν πως και πως ειδήσεις σχετικά με τα μελλοντικά μοντέλα τους. Μία από αυτές είναι φυσικά και η Koenigsegg.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Σε προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε στην πρόθεση του ιδιοκτήτη της, Christian von Koenigsegg, να μην προχωρήσει στη δημιουργία SUV (διαβάστε το γιατί πατώντας εδώ).

Όμως αν όχι SUV, τότε τι ετοιμάζει η σουηδική εταιρεία για το μέλλον; Η απάντηση είναι «ένα τετράθυρο μοντέλο», το πρώτο στην ιστορία της. Ο von Koenigsegg αναφέρθηκε σε αυτό σε συνέντευξή του στη περιοδικό Top Gear.

Advertisement
Advertisement

«Πρόκειται για ένα project πάνω στο οποίο δουλεύουμε εδώ και πολύ καιρό. Όμως ακόμα είναι στο στάδιο του σχεδιασμού. Μάλιστα αμφιβάλλω αν αυτό το μοντέλο θα είναι το αμέσως επόμενο που θα παρουσιάσουμε. Έχουμε εξαιρετική ανταπόκριση από την αγορά για τα παραδοσιακά supercars που κατασκευάζουμε. Όμως θα ήθελα να ετοιμάσουμε και κάτι τέτοιο», είπε ο Σουηδός.

Μπορεί ακόμα και αυτοκινητοβιομηχανίες που παραδοσιακά κατασκεύαζαν σπορ αυτοκίνητα να «ανοίγουν» τη γκάμα τους αποκτώντας και SUV (τρανά παραδείγματα η Maserati με τη Levante και η Lamborghini με την Urus), όμως αυτή η «μόδα» δεν επηρεάζει άπαντες.