Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι προτείνει να περιμένουμε η Toyota;

Ελλάδα 10:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι προτείνει να περιμένουμε η Toyota;

ΝΕΑ

Τι προτείνει να περιμένουμε η Toyota;

ΝΕΑ

Η Toyota είναι γνωστή ως πρωτοπόρος στα υβριδικά αυτοκίνητα καθώς είναι από τους πρώτους κατασκευαστές που τα έχει υποστηρίξει έμπρακτα και μάλιστα πολλά χρόνια τώρα, οπότε και η εξέλιξή τους, δεν θα μπορούσε να μην την αφορά.

Advertisement
Advertisement

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης οι άνθρωποι της Toyota έδειξαν ιδιαίτερα υψηλή αυτοπεποίθηση για τα μοντέλα που εξελίσσει ο Ιαπωνικός κολοσσός.

Η Toyota έχει στηρίξει τα υβριδικά αυτοκίνητα με πολύ μεγάλη επιτυχία, έχοντας το Prius στη γκάμα της εδώ και 20 χρόνια. Ωστόσο, με αυτά που ξέρουμε έως σήμερα, η επόμενη γενιά του μοντέλου δεν θα είναι μια απλή εξέλιξη του υπάρχοντος μοντέλου, το οποίο συμβαδίζοντας με την εποχή του, έχει και plug-in εκδοχή (Prius Prime– φωτογραφίες).

Advertisement
Advertisement

Για να κρατάει το κοινό της «ζεστό», η Ιαπωνική εταιρεία προτείνει υπομονή μέχρι την παρουσίαση της επόμενης γενιάς.  Χωρίς να δώσουν καθόλου λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, οι υπεύθυνοι της εταιρείας στην εκδήλωση E-Volution, ανέφεραν μόνο πως η επόμενη γενιά του Prius θα είναι πιο ισχυρό και πιο αποδοτικό από το προκάτοχό του.

Λίγα είναι γνωστά για το Prius επόμενης γενιάς, με τους αξιωματούχους της Toyota να έχουν δηλώσει προηγουμένως ότι πρέπει να βρουν μια «νέα κατεύθυνση» για το μοντέλο. Με τον τρόπο αυτό έχουν πυροδοτηθεί εικασίες σχετικά με το μοντέλο που κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε σε μορφή crossover.

Advertisement

Σχετικές πληροφορίες από την Ιαπωνία κάνουν λόγο για επιμονή στην υβριδική του υπόσταση, δεν θα «μεταλλαχθεί» σε ηλεκτρικό δηλαδή. Αυτό έχει να κάνει με την ξεκάθαρη διάθεση της Toyota να διατηρήσει το μοντέλο σχετικά προσιτό σε ότι αφορά στην τιμολογιακή του τοποθέτηση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανανέωση για το Toyota C-HR
Δείτε τι συμβαίνει μέσα σε έναν κινητήρα Toyota Prius με 500.000 χιλιόμετρα (+video)
Toyota: Ετοιμάζει plug-in υβριδικό Prius που θα «καίει» υδρογόνο;

 

 

Advertisement